Pokok berbuah bentuk muka orang

pokok15

Sepohon pokok berbuah bentuk muka orang ni terjadi di thailand, Aku sendiri pun tak sure macam mana pokok ni boleh berbuah macam ni. tapi aku rase cara nak dapat shape kat buah ni same macam buah tembikai petak.

So, aku rase diorang letak topeng kat buah ni…hurm..spesis pokok ape ni?

square-watermelon
Ni la cube tembikai tu, …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

31 thoughts on “Pokok berbuah bentuk muka orang

  1. haha..
    nnti aku nak wat mcmtu gak la…
    letak muke sendiri kat buah…
    pehtu aku akan pasar kan ke dalam dan luar negara.. :lala:
    disebabkan raut wajah aku yg ala2 manja gitu, maybe akan laris dan mendapatkan keuntungan yang lumayan… :super:
    dan kemudian aku akan menjadi orang kaya, lalu aku akan membeli company yg aku keje ni skang…
    then aku akan pecat bos aku :ketawa:

    senapangs last blog post..Rumah Sewa Aku…. (entry panjang a.k.a cerpen)

  2. klu letak muke fasha sandha dgn siti kang kua lak buah siti..buah fasha..cam pelik jer..

  3. :study:
    laaahhh…
    ni pon korang plik kew..?
    nie dia buat sendri laaa…
    lbh kurang cm bekam buah laa..

  4. letak muka yang cute2 lah macam aku nih ,. cute jugak …haha.. ingatkan apalah macam sumpahan pokok tiba2 buah jadi macam itu…. menakutkan pulak buahnya,,, :merajuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge