Roti berdarah.

Mayat dan anggota badan yang berdarah. Apa kaitannya dengan roti kan? Kalau roti ada kaitan dengan mayat dan anggotan badan yang berdarah pulak, apa masalahnya? hahaha. Ini kreativiti masing – masing. Bagi penggemar roti, tak kisah la dari jenama apa pun. Diharap gambar – gambar di bawah ni tidak menjejaskan selera makan anda terhadap roti. Ratapi lah kesenian ini.. :dsadas:

roti

image003

image006

image002

image007

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

62 thoughts on “Roti berdarah.

  1. sapa kata, ade juga bace blog die buat roti bentuk taik…kismis ats roti bentuk taik tu siap mcm berketuk2 lagi.memang xlalu :korek: @ HafizWasa:

  2. nampak sedap jer… hehe,…. layan… kalau dah lapar.. memang balun jer aku tuh…. tapi mungkin tutup matalah kot… huhu :korek: :korek:

  3. kasi free pown aku x nak.. jangan paksa aku ya….mati aku… eiiii biki gilik2 owh…. :jahat: :bye:

  4. :comel: wow..teringinnyer…try makan dlm LRT waktu kemuncak :ketawa: tgk apa org sekeliling nk ckp

  5. macamna rasa sup manusia saya x penah makan tau betul saya tak tipu dan satu isi kuda tapi saya..pernah makn isi unta sahaja tu tapi rasa org arab manis tau okay selamat tinggal..?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge