Ubi Kentang bentuk Orang

Korang ingat lagi tak post pasal ubi kangkang? haa…. tapi kali ni ubi ni betul-betul bentuk macam orang. Seorang petani daripada Langzhong, China telah menemui ubi berbentuk orang diantara tanamannya. Panjang ubi ni lebih kurang 62cm.

Pastu petani tu cakap:

Zheng said: “I don’t know whether it is good or bad to dig out a Chinese knotweed that looks like a human. I’d better put it back in the earth!”

Link (1 2)

Ishh…siap ade couple…hahaha, pelik tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

31 thoughts on “Ubi Kentang bentuk Orang

  1. Terasa nak bagi komen, komen la cepat.. Kiteorang nak tahu ni.Apa komen anda?? … :teruja: …xsgka ada ek ubi kntang bntuk org cmtu…kuasa tuhan=D

  2. :marah: Betul ke itu ubi kentang.tapi gambar berpasangan tu nampak macam betul je.
    baru aku percaya.bahagian bawah tu kenapa tak kaburkan.malu aku tengak ye.

  3. Terasa nak bagi komen, komen la cepat.. Kiteorang nak tahu ni.Apa komen anda?? … :study: jepon cipta robot bole joget macam michael jackson pon bole inikan pula kentang??x sampai sejam dia buat tue.

  4. takut aq nak makan ubi kentang ni tau….. :jahat: :bye: :nangis: :merana: :nangis2: :huhuhu:

  5. berdasarkan pengetahuan aku.. ubi yg macam orang ni sebenarnya sejenis tumbuhan herbe semula jadi yang mmg akn tumbuh macam tu…nama saintifiknye polygonum multiflorum…kuase tuhan kan.. tapi aku pun x sure la yg mane satu betul samaada ubi kentang atau tumbuhan herbe…kalo korang nakkan kepastian cube la cari seniri sbb mcm2 gak yg aku dengar pasal spesis ni…

  6. mcm real mcm tdk :tidur:
    …tw la skrg ni byk yg suka main komen2,alaaa free time katakan :korek:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge