Wanita-wanita Tertinggi di Dunia

Semua orang pasti mengimpikan susuk tubuh yang tinggi lampai. Namun jika terlalu tinggi mungkin akan mengundang masalah. Apapun bersyukur sajalah dengan kurniaan tuhan. Jon tengok antara wanita-wanita “tinggi” di seluruh dunia.

Comments

comments

18 thoughts on “Wanita-wanita Tertinggi di Dunia

  1. isk takot plk tgk diorg 2..tngi sgt kot.. :peluh:
    tp kn da lebey tngi pn msih pkai high heel kot.huhu :hi:

  2. best la web/blog ni…banyak maklumat. Teringin pula abg nak kenal pemiliknya…emaillahutk berkenalan

  3. Apa nk hairan
    malaysia pon ada org tinggi jugak,
    salah satunya aku dgn ketinggian 1.82 berat 69kg
    tinggi lagi drpd pokok kelape.

  4. nk kongsi rasia bg jdi tinggi macam saya
    makanan:
    banyakkan mkan mkanan sperti daging unta, ayam gajah, telur ayam kg, dan mnum susu lembu dan kambing.
    banyakkan bergayut mcm monyet.
    ini bg pdapat saya iaitu org yg tertinggi di mlaysia. Tapi mgkin ada silapnya dan ada betulnya.

  5. wanita malaysia terutama melayu jrg nmpk tinggi,tapi yg biasa nampak wanita cina terutama pemain bola keranjang…baru ni nampak tinggi….agak2 180cm hingga 190cm….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge