Gelagat Siti Nurhaliza

siti-upin1

Gambar-gambar ni dah lame da. Cume baru tengingat nak post kat sini bila Muhammad Afiq Abd Rashid cakap kat fanpage facebook yang dia nak citer pasal siti nurhaliza…hehe.

Tapi memang tak sangka perangai siti cam ni. Boleh pulak beliau pakai costume upin-ipin tu..haha. Gambar-gambar siti ni diambil di facebook. Masa ni ketika pelancaran album beliau kalau tak silap

Ni pulak, upin-ipin in real Life..haha

17 thoughts on “Gelagat Siti Nurhaliza

  1. hohoho aku pernah pakai kepala besar tu.. memang terasa kacak beb.. hohoho

  2. AdikSinga says:

    Cam bukan siti jer…….. :korek: .ni mesti photoshop……….. :jahat:

  3. LadyLeaya says:

    huh!xpasal2 adek aku feymes..hohoho…. :merajuk: :merana: :marah:

  4. afiq =) says:

    :comel:
    wah!!!!
    tak sangka permintaan ku dipenuhi.. :ketawa:
    tq2!! :fikir:
    :korek2: :menari: :menari: :menari: :menari: :korek2:

  5. AdikSinga says:

    Hah.siti ni adik kak Leaya.takde rupe pon…cantik lg kak Leaya :teruja: :menari: :comel:

  6. AdikSinga says:

    Abg Afiq…….betol ko ni gambo dok siti to………….. :jahat:

  7. Ross says:

    .. :bye: adeh laaa ksian plak ak tngok.. :jahat: :jahat:

  8. AdikSinga says:

    Lalalala…. :menari: …semue tu tipu jer…aku tau…aku tau :jahat: :marah:

  9. Ross says:

    ..ye kee tipu?? :confused: huhuhuuhu :teruja: …nseb baekk laa… :kenyang: ..hehehehe :ketawa: :ketawa:

  10. safar says:

    :comel: berat kepala Dato siti.mesti sakit kepala. :teruja:

  11. hehe. ni yg rasa nak try gak nih.. :teruja:

  12. Puteri says:

    siti pn layan upin ipin…Layannn

  13. lucu sangad !! :jahat: :jahat: :ketawa: :ketawa: :ketawa:

  14. ahmad suffian says:

    :teruja: :lala: tudung baru siti :comel: :ketawa:

  15. Ramli says:

    caya la..buat aksi comei

  16. wen says:

    :menari: ha ha ha ha pic last juge yg aku suka hehe

Leave a Reply