39 thoughts on “Kucing Boleh tidur mana-mana je

  1. haha..aku ske post ni sbb synonym giler ngan ngko meow…seolah2 ko je seme ni..sbb seme ni kebolehan ko..huahahahahha :ketawa: :ketawa:

    yang comel y tdo dlm kasut :dsadasccc:

    y dasat tdo ats palang mmg bgn konfem jatuh.. :dsadsad:

    y xmakan saman tdo dalam rice cooker ngan mangkuk..haish!! :dsadas: :dsadas:

    y romantik tdo dedua dalam pasu… :comel:

    Lady Leayas last blog post..Karangan pendek..

  2. kucing shifa dulu biase tido dalam pasu…biase tengok jenis pokok la…kalau berduri, kompem dier tak tido situ :malu2:

  3. aku xde kebolehan tido kat mana2 sebab aku xyakin selamat dengan tempat xbiasa :ding:

    tapi aku ada kebolehan tido dengan kelajuan sekelip mata je. ahh selesanya tido :tidur:

  4. alahaiiiiii…chomel gilerrr… tpi seram siut tgk yg no.2 last tuh .. gila bahaya.. :tidur:

  5. kalu korang sume nak ta.u
    dulu2 aku penah kopek durian last2 terkjut :terkejut: coz ader kucing tido lam buah durian 2 :korek2:

  6. :teruja: cmel nye bt kn ak trase cam nk bele kcing jea :comel: :lala: :korek2: :hi: :kenyang: :haha:

  7. aku rase kucen yg last tu mybe pgsan ataupun mati coz trbau gas dlm kasut tu yg semerbak harumnye.. :bye: :bye:

  8. aq ade kucing.. kucing aq pnh mnylmtkn kuarge kteorg drpd ular.. terharu sgt2.. :huhuhu: :nangis2: :nangis: :teruja: .. kalau korang ada kucing jaga dia leklok e.. :fuh: :super:

  9. salam cute ye kucing yang tido atas tembok tu gemuk pula tu mesti kucing tu pemalas kan ha tuan ye janganlah kasi kucing tu makan banyak2 e nanti tak pasal2 kucing tu tak boleh bangun :malu2: :ketawa: :korek: jangan sedih2 ye :nangis: :confused: :nyayi:

  10. :dsadasccc: :fikir: :hi: comelnya kucing kucing ni i :fikir: nak bagi kucing i tidur atas buaya la hahahah :ketawa: :tidur:

  11. owhh tidak kucing tidur nie semuanya sangat cute… bahaya kucing tuh tidur tempat tinggi.. jatuh macam ne tuh???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge