Kucing Pun Takut Tengok Tikus ni

giant-hamster-1

Sape tak suka hamster, angkat tangan?? Haa…kalau tak suka, korang mesti lagi tak suka dengan hamster besar gedabak ni. Siap boleh tunggang macam kuda (budak-budak je la, kalau korang yang tunggang….confirm dia patah tulang..hohoo)

Hamster ni memang baka bersaiz besar. Korang cube la tanya kat pet shop kot-kot ade jual. Beli la satu, tengok boleh besar sampai mana. Nanti boleh kawan dengan kucing korang..hehe

This is capybara specimen which is the largest known rodent. Melanie Typaldos decided to take this huge rodent as a pet after her daughter found it adorable while they were in Venezuela.

Siap bermandi-manda pulak tu..

p/s: blog ni mungkin akan mengalami beberapa masalah dalam masa 3-4 hari lagi, sebab tengah nak tukar hosting.

Comments

comments

50 thoughts on “Kucing Pun Takut Tengok Tikus ni

  1. Tapi kan kak shifa kreatif dalam bidang lukisan landskap….eh…landskap ke lukisan kejuruteraan?….ahh….ape ape ajelah………sebab tu ler kite kate otak kak shifaa besar….. :menari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge