40 thoughts on “Kucing yang Tak Layak Jadi Kucing

  1. Terasa nak bagi komen, komen la cepat.. Kiteorang nak tahu ni.Apa komen anda?? … :jahat: ak tampor kang kucing ney bwu tau……………..huhu…………….

  2. klaka gila gambar no 2 tu..mcm sesuai je dgn dialog tue..hahaha gelak guling2 ak bca post ni..even bnyk kali bca pn still rsa klaka gila.. :ketawa: :ketawa: :ketawa: :ketawa: :ketawa: :ketawa:

  3. trimalah hkikat..hohoho :huhuhu: :hi: :hi: :korek2: :korek2: :ketawa: :ketawa: :ketawa: :fikir: :super: :comel: :menari: :merajuk: :merajuk: :merajuk: :merajuk: :merajuk: :merajuk:

  4. saya sukakan kucing parsi :comel: :waa:
    kadang2 orang kata kucing ada penyakit :jahat:
    :menari: :jalan: :tidur: kucing suka tidur

  5. memang aaaa kalau kucing gila emang cam 2 aaa cam kucing yang kat atas2 bodoh :korek:
    :dsadasccc:

  6. comel nyer kucing 2…………
    owh yer…..
    tapi nape kucing 2 x makan tikus 2………
    bkn diorang musuh ker……….
    hhehehehehe…….
    x pe…

  7. :jahat: :study: :lwk gile macam kwn pulak.emmm nk buat macam mane kan,macam cite doremi wakakakakak :comel: :comel: :comel: :comel: :comel: :teruja:

  8. kucing aku pownnnn cmni…ade kew patut die pown nak bela pet?bw masuk tikus dlm umah pastu main2…die x bg mati,die nak tikus tu idop pastu leh kejar2…confirm2 tikus tu lari..jenuh ktorg cari satu umah bkali2 n one day tah cmane almost ttdo atas tikus yg dah arwah ats tilam aku.ceit nasib x bdarah…finally kne pagar jew tmpt tbuka tu….krisya oh…krisya…. :tidur:

  9. lol :study: :bye: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :s

  10. ganas tikus tu :comel: :menari: :teruja: :korek: :jahat: :bye: :study: :jalan: :tidur: :waa: :terkejut: :super: :peluh: :panic: :nyayi: :nangis: :nangis3: :nangis2: :merana: :merajuk: :marah: :sd: :ooo: :malu2: :lala: :kyu: :korek2: :ketawa: :kenyang: :jack: :huhuhu: :hi: :haha: :fuh: :fikir: :dsadasccc: :ding: :confused:

  11. :comel: :menari: :teruja: :korek: :jahat: :bye: :study: :jalan: :tidur: :waa: :merajuk: :marah: :fikir: :fuh: :hi: :merana: :merana: :nangis2: :huhuhu: :nangis3: :jack: :nangis3: :nangis: :kenyang: :nyayi: :panic: :ketawa: :korek2: :peluh: :kyu: :confused: :ding: :lala: :super: :terkejut: :fikir: :haha: :ooo: :panic: :sd: :jalan:

  12. :jahat: :comel: :menari: :teruja: :korek: :jahat: :bye: :study: :jalan: :tidur: :marah: :merajuk: :merana: :nangis2: :nangis3: :nangis: :panic: :peluh: :sd: :super: :lala: :kyu: :korek2: :ketawa: :kenyang: :jack: :huhuhu: :hi: :haha: :fuh: :fikir: :confused: :ding: <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge