Ebook Pakej Usahawan Blog

Salam semua,

Untuk tidak membuang masa, saya nak bagitau sikit tentang satu ebook yang baru dikeluarkan oleh penulis ebook yang bernama Amirul Hafiz. Ebook ini adalah tentang cara2 untuk menghasilkan blog yang dapat menjana pendapatan berterusan kepada pemilik blog tersebut.

Penulis ebook ini iaitu Amirul merupakan seorang blogger dan juga seorang IM. Dia seorang blogger kerana mempunyai blog yang menghasilkan pendapatan dan dia juga IM kerana menjual ebook tentang cara mendapat duit dari blog beserta cara2 lain mendapat duit dari internet.

Dalam ebook ini ada diceritakan tentang asas-asas blog, teknik2 yang beliau gunakan sejak menjadi blogger dan macam2 lagi. Ebook atau panduan ini dinamakan Pakej Usahawan Blog. Jika anda berminat membeli ebook ini anda boleh mendapatkan maklumat lanjut di link berikut:

http://www.usahawanblog.com/

Sebenarnya selain dari ebook, anda juga akan diberi dengan beberapa video untuk dijadikan rujukan dalam menghasilkan blog yang dapat menjana duit. Harga yang ditawarkan kepada anda hanyalah RM50. Tidaklah terlalu mahal, dan jika anda mahukan bonus atau perkara2 lain, boleh email kepada saya di [email protected]

Cepat sebelum terlambat k…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

14 thoughts on “Ebook Pakej Usahawan Blog

  1. aku dapat benda ni..nanti aku review..banyak tol produk kena review..tapi aku dah baca ebooknya, video aje tak sempat katam lagi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge