Iklan Celcom Colony

Baru-baru ini Celcom telah melancarkan iklan baru iaitu Celcom Colony. Cuma buat masa sekarang tak pasti lagi apakah yang dimaksudkan dengan Celcom Colony ini. Kalau perasan, kat blog2 atau kat tv ada keluar gambar seperti di bawah ni:

Kita tunggu jela apa Celcom maksudkan dengan iklan Celcom Colony ini. Mungkin ada produk baru atau benda baru yang ingin diperkenalkan oleh Celcom. Saya pun teruja juga nak tahu, tupun setelah kat blog ni ada keluar iklan ni sebagai site take over ads.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

9 thoughts on “Iklan Celcom Colony

  1. Dari Celcom Broadband da Celcom Colony pulak dah….
    Alamak sekali pandang Logo dan warna lambangnya
    da seakan2 rupa gigi2 makhlok perosak tuh…

    Ampon & Peace…. :dsadasccc:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge