Iklan jom makan Pizza

Koleksi iklan jom makan pizza paling kreatif. yumm..yumm, jom makan pizza. Firs time aku makan pizza cam tak berbaloi lak, sebab bayar mahal-mahal tapi makan sikit je. Tapi sekarang dah tak kisah dah, pizza ni kira favourite aku dah sekarang. Kali terakhir aku makan pizza minggu lepas kot time aku keje kat alamanda..he. Nanti aku dapat gaji nak pegi makan lagi…cepat sape nak makan dengan aku??

Pizza Crop Circle

ala-biase je iklan ni. [link]

Speedy Pizza Flies Ad

ni pun biase je, aku tak nampak pun ‘flies’. [link]

Iklan pizza melekat kat pintu

Maksudnye penghantaran dier terhad, tapi aku rase camni sebenarnye “kalau korang lambat bukak pintu, pizza ni akan melekat di pintu anda” – Punk Rock Pizza. [link]

Pizza Hut Thin Crust Ad

Aku rase maksudnye, “kalau korang tak habis makan, badan korang akan calar cam kuali tu” [link]

Pizza Peephole Advertisement

“iklan ni sengaja dibuat supaya korang tertipu dengan perkhidmatan lembab diorang…haha” [link]

Cheesy Pizza Posters

Iklan ni menunjukkan keju dia panjang, amaran….jangan makan depan bf/ awek anda. [link]

Pizza Hut Bike Clock

bahaya, kalau tak sampai sebelum waktunya, pizza ini akan meletup. [link]

Cheesy Pizza Outdoor Ad

weh, pizza sape melekat ni weh, kalau ye pun gadoh laki bini…pizza pun main baling-baling. [link]

P/s: sori, kerana menghilang selama beberapa hari…hehe

My update:

  • -celcom 3g kat putrajaya cam hampeh
  • -tengah cuti semester
  • -pastu keje kat alamanda jab
  • -skang dah berhenti keje…fokus kat internet balik

miss u pembaca esempoi.com…muuaah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

12 thoughts on “Iklan jom makan Pizza

  1. Baru semalam aku makan piza dengan keluarga.sebenar kami tak bayar
    satu sen pun.dapat kupon percuma.hasil langganan surat khabar orang putih.
    star dan new seteret times.

  2. panajng betul piza tuh… eh siapa ada bom masa lagi… kena makan cepat2 habiskan takut meletup pizza tuh.. :teruja:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge