Iklan Kreatif Mini cooper

Mini Cooper takde la aku minat sangat sebab aku lagi suka beetles volkswagen (memang smart habis). Ok, ape-ape hal jom tengok iklan-iklan ni

miniads02

MINI Cooper Di Stesyen Keretapi

Iklan ni terletak di stesyen keretapi yang seolah-olah orang keluar  masuk darinya.

MINI Cooper Vending Machine

Macam nak beli air coke pulak bangunan tu.

MINI Cooper Ski Lift Ad

Mini Cooper yang sebenar digunakan sebagai ski lift di Molina ski resort.

MINI Cooper Billboard

Dengan menggunakan saiz mini cooper yang sebenar.

MINI Cooper dalam kotak.

Rasa macam beli kereta mainan plak kan.

MINI Cooper di Majalah

Bila plastik dibuang, bumbung mini cooper pun terbuka..

MINI Cooper jadi beca

Percaya atau tak, mini cooper ni pun boleh jadi beca… [link]

MINI Cooper Yo-Yo

MINI Cooper yang sebenar diletakkan pada dinding dan boleh bergerak atas dan ke bawah macam yo-yo.

MINI Cooper Box Packaging

Errr…pernah ke korang beli kereta dapat dengan box sekali ye?? Ok, tengok ni.

MINI Drives atas air.

MINI Cooper pun boleh jadi jet ski, jadi nampak macam drive atas air plak

MINI Headlights Billboard

mini cooper dengan lampu terbuka..hoho

MINI Billboard

Tak tahu la kebetulan atau tak pokok tu kat situ. Tapi yang penting iklan ni macam nak tunjuk kelajuan dan betapa power nya mini cooper ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

14 thoughts on “Iklan Kreatif Mini cooper

  1. … :comel: wauu!! mmg dsyat aaa!! kgum ak,huh! :terkejut:

    tp nie smua kt ngara mane ekk??konpiuss ak :confused: :ketawa: :ding: :ding:

  2. ak pnah jmpe billboard yg lekat mini cooper dkt tepi highway kt area bangi cmtu…skrg xtau ade lg ke x… :teruja: :teruja:

  3. wah…aku sngt99 gile kat mini co0per… :teruja: :teruja:
    bl la agak nye.. aku leh dpt… :fikir:

  4. Iklan Mini Cooper kat station keretapi tuh paling kreatif.
    Penumpang nak menyeberang ikut tangga bawah tanah
    semuanya masuk dulu perangkap melalui pintu Mini Cooper..
    Mini Cooper warna kuning ato merah koq menarik dijalanraya…

    :ketawa: :sd: :menari: :comel: :lala: :teruja: :super:
    :haha: :fuh: :nangis3: :nangis2: :kyu: :bye: :dsadas: :fikir:

    Mini Cooper asal British car jadi top dari filem Italian Job 1,
    disusuli kemudiannyer siri komidi oleh Mr Bean. Setelah
    Mini Cooper redesigned power by BMW Bavaria bercirikan
    British Bulldog, kemudian keluar pulak filem Italian Job 2…

    Na beli..?? Alamak harganyer da sama macam harga BMW…
    Kalo na merasa beli aje le – Bio pape asalkan begaye.. :dsadasccc: :dsadas:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge