Barrack Obama & David Cameron Kissing??

Surf punya surf..google punya google..lalu terbelalak lah mata aku dengan 1 penemuan mengejutkan yang aku jumpa dalam Google Image..dimana kat sana ada 1 gambar yang menjadi fenomena dunia semasa sekarang ini iaitu imej gambar Presiden Amerika Syarikat, Barrack Obama dengan Perdana Menteri Britain sedang asyik bercium dengan penuh elegan nya..aikkk..elegan ker..??

Korang perhatikan yer…

Wahh..penuh nafsu……….

Ini kerr gaya seorang pemimpin negara gergasi..?? Tapi apa yang dinyatakan dalam blog2 yang lain mengenai gambar ini adalah, keaslian gambar ini masih sangat diragui dan ini hanya khabar angin untuk memburukkan lagi nama presiden Amerika Syarikat tersebut. Mengikut dorang lagi, Pada hari Khamis (25/5), Presiden AS Barack Obama memang ada membuat pertemuan empat mata dengan Perdana Menteri (PM) David Cameron di London. Dalam pertemuan selama 90 menit tersebut, kedua pemimpin banyak membahas perkembangan revolusi di Timur Tengah. Dan ini termasuk krisis politik Libya. Asli ke tidak..x kisah lh..yg penting kita tahu dunia kita yang tua ini memang tunggang terbalik dah..tak pon si Barrack tu yang buat, banyak lagi kisah hubungan sejenis yang tengah melata di muka bumi ini….taubat taubat…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

4 thoughts on “Barrack Obama & David Cameron Kissing??

  1. :study: nmpak sngat use photoshop….senang je nak buat mcam nie….sbnar nye …obama.. kira mnyesal mnjadi presiden america.. (dlam pkiran sye) sbab bnyak rahsia sbnar….klau nak taw…rajin lah mencari apa itu wakeup project…( this is secret) ..apa2x pun contac.. klau ade apa2x soalan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge