Blog 2dayblogger.com Dah Tak Ada?

Saya baru lawat ke blog 2dayblogger.com setelah lama tak lepak blog tu. Tapi bila saya taip url blog tu, tak dapat akses plak. Apa cite plak ek. Ada pindah ke blog lain ke. Tak perasan lak sebelum ni sebab dah lama tak lawat laman blog tu. Sebelum ni selalu gak lepak sana.

Cuma tengok kat alamat web ni –> http://2dayblogger.com/

Kalau yang tahu apa2 pasal blog tu leh la bagi komen kat sini…

:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

2 thoughts on “Blog 2dayblogger.com Dah Tak Ada?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge