Budak 13 Tahun Jadi Bapa

London : Alfie Patten semalam mengaku dia tidak tahu harga lampin. “Mahal agaknya,” kata Alfie, 13 tetapi mempunyai wajar seperti budak berusia lapan tahun.

Dia menjadi bapa empat hari lalu selepas teman wanitanya, Chantelle Steadman melahirkan bayi mereka, Maisie Roxanne.

Alfie menceritakan bagaimana dia dan Chantelle, 15 memutuskan untuk tidak menggugurkan kandungan Chantelle selepas mengetahui gadis itu hamil. Budak pemalu yang suaranya masih belum pecah berkata: “Saya berpendapat adalah bagus untuk mempunyai bayi.”

“saya tidak memikirkan mengenai sama ada kami mampu atautidak. Saya pula jarang terima wang saku, Bapa saya kadang-kadang memberi saya 10 paun (RM52).”

15

Alfie yang setinggi 1.2 meter menambah: “Apabila ibu saya mengetahuinya, saya sangka ia akan marah. Kami mahukan bayi itu tetapi bimbang reaksi orang lain, Saya tidak tahu bagaimana untuk menjadi bapa. Tetapi saya yakin akan menjadi bapa yang baik.”

Petikan Harian Metro 14 Februari 2009

35

25 15

P/s: Macam tak percaye je budak ni…. kecik-kecik dah ade tanggungjawab. Bagus tapi….hurm Inilah dunia realiti kehidupan orang Barat. Nanti boleh la dier sambut fathers Day ek….

Via: thesun.co.uk

pss: sori sangat-sangat sebab lame tak update, banyak betul halangan dan rintangan baru baru ni… termasuk la laptop kene format..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

41 thoughts on “Budak 13 Tahun Jadi Bapa

  1. haha..psl bdk nih..aq minat sgt nk tau.. :comel: siap kumpul paper yg de kisah dye :menari: ..huhu..siap bwk g skool n tunjuk kt kwn2.. :study: haha..

  2. mm… kalau cakap pasal baby tuu.. memang kiut miut lah… tapi kalau tengok kan papnyer pulak… kesian pun ada, tak patut pun ada, ada ke patut pun ada, cakap salah tak cakap pun salah… :confused:

  3. tp dgarnyew 2 bkn baby die kan…ish..tahla..yg pasti sian kat bdak 2..kck2 da nak pkl t/jwb seorg bapa…rasenyew..maybe pasni die xde life kanak2 die kot..tp die comel la…da besar msti ensem kan…kan..kan.. :teruja:

  4. Terasa nak bagi komen, komen la cepat.. Kiteorang nak tahu ni.Apa komen anda?? … :lala: :comel:mesti macho aishh dapat bapak hensem n muda :super:

  5. alaaa….nk sgt jadi ayah.. :teruja:
    tapi mmg btol la kalau pompuan tu yg rogol dier kan
    :korek: x btol gak kan?? hahahahah
    tpi nape dier nak dgn org yg lebih tua dri dier? :study:
    tgh nk carik apasal. Jawapannya: Perbezaan umur tak guna kalo part2 mcm ni… :terkejut: t’kejut giler arhh…lagi satu, umo baru 12..hehehehe :hi:

  6. …… LIBIDI, LIBIDA, LIBIDO – AT 13TH AGE
    POWER OF THE SLEEPING SERPENT ……

    Hehehi.. :haha: .. Angkara trial marriage budaya warga Barat. Pergaulan
    bebas tanpa batasan, da menular had umur na ngentot pula tanpa
    sekatan. Kalo suara budak jantan tuh maseh ta pecah, Adam’s Apple
    nya tuh maseh ta tumboh. Itu tandanya tiang benderanya koq maseh
    condong ta bisa lagi na berdiri tegoh…. :dsadas:

    :lala: :menari: :comel: :ketawa: :korek2: :haha: :confused:

    Hahaha.. :sd: .. Jangan2 pompuan tuh da dulu diperaid orang. Koq bayi
    comel tuh bukan dari DNA nya gak ? Laporan DNA bisa dibeli kalo
    lumayan ongkosnya. Yg neh bukan kes bunoh yg perlukan laporan
    DNA terperinci. Biasa didengar kisah Pak Sanggup, kali neh kecil2
    lagi da jadi Budak Sanggup pencuci mangkok orang…. :dsadasccc:

    :ketawa: :sd: :lala: :kenyang: :waa: :bye: :confused:

    Hohoho.. :dsadsad: .. Namun zaman sekarang apa pun bisa terjadi. Zaman
    internet dunia tanpa batasan sempadan. Ngak kira umur kecilan
    mula da reti da terangsang. Da tua na mati pun bisa dirangsang.. :sd:
    Libidi, Libida, Libido… At age 13 is the starting age when your
    Sleeping Serpent starts to uncoil, just to fulfill your Libidian needs…
    Masa dulo2 mula reti basah tuh bisa ingat semula gak… :sd: :dsadasccc: …???

    …………… As Below :sd: :dsadsad: So Is Below ……………

  7. :comel: :menari: :teruja: :korek: :jahat: :bye: :study: :jalan: :tidur: :waa: :terkejut: :super: :peluh: :panic: :nyayi: :nangis: :nangis3: :nangis2: :merana: :merajuk: :marah: :malu2: :lala: :kyu: :korek2: :ketawa: :kenyang: :jack: :huhuhu: :hi: :fuh: :fikir: :ding: :confused: :sd: :ooo: :haha: :dsadasccc: :dsadas: :haha: :dsadsad: :dsadasccc: :dsadas: :ooo: :sd:

    x tahu nak kate apa !!???!!!!??!?!?!?!?!?!

  8. :jahat: NGAK PANTASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!! GILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!! :bye:

  9. at least diorang nih bgtau mak bapak.. dan baby tu dpt lahir dengan selamat. bukan mcm kat sini.. dahler wat dosa utk zina.. pastu buang anak pulak.. berganda-ganda dosa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge