Eye on Malaysia Melaka Disita..

Roda gergasi yang menjadi salah satu sumber tarikan di Melaka disita pada jam 9.30 pagi semalam disebabkan hutang. Secara jujurnya, Eye on Malaysia Melaka takde la best sangat. Pada siang hari boleh nampak tapak pembinaan je. Tapi malamnya, Melaka memang cantik dengan lampu-lampu yang banyak menghabiskan duit.

Rasanya Eye on Malaysia ini memang selalu mendapat tarikan umum tapi tak mampu jugak nak bayar hutang ye. Kerajaan negeri Melaka hanya mempunyai  pegangan ekuiti sebanyak 40% sahaja.Kononnya Dato Seri Mohd Ali Rustam nak beli terus Eye on Malaysi ni biar jadi harta kerajaan negeri. Melaka memang kaya.. hohoho

eye on Malaysia Melaka disita

eye on Malaysia Melaka disita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

11 thoughts on “Eye on Malaysia Melaka Disita..

  1. byk lg bnda yg mndtgkn faedh untk ngara yg dpt dbeli…..
    fkir arr cerdikk skitt…..huhuu~ :huhuhu: :huhuhu:

  2. rasenye, ini sebab masalah lokasi, sebab kat melaka, nak tgk ape ajer? kalau setakat naik pusing2, baik pegi fun-fair, mase kat KL dulu memang best! sebab lokasi yang perfect – permandangan persekitaran bandaraya kuala lumpur.. jadi jugak kegilaan mamat2 dan minah2 photographer…
    December 2008 dulu, sy dapat exprience naik eye of london… ditemani member2 from oxford.. depa sendiri cakap, tarikan the ‘eye; nie benarnye pada pemandangan.. ialah, bandar london kan mane ade bangunan tinggi2… then bile malaysia nak tiru, we took a wrong concept.. terlalu pikirkan untung, tanpa proper strategy..

    huhu.. re-locate lar balik ke KL.. sure balik modal punye!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge