Perlawanan Kelayakan Olimpik Malaysia Lawan Bahrain

Seperti yang kita tahu, Malaysia telah kepada Syria dalam perlawanan kedua peringkat kumpulan. Sebelum ni pun kita kalah kepada Jepun. Kedua-dua perlawanan kita kalah dengan keputusan 0 – 2.

Untuk perlawanan seterusnya adalah dengan pasukan Bahrain. Bahrain juga sama seperti kita iaitu tewas kedua-dua perlawanan. So, kita masih ada peluang dengan Bahrain ni. Cuma yang penting kita main seperti biasa dan dapatkan rehat yang secukupnya.

Perlawanan semalam menentang Syria adalah pada rabu malam, perlawanan menentang Bahrain pula adalah pada hari Ahad malam. Jadi masih ada masa rehat yang banyak. Harap pemain utama yang cedera boleh diturunkan.

Lagi satu, harap kita dapat menjaringkan gol yang pertama bagi kelayakan Olimpik ni. Penyerang kena lebih baik dalam penyudahan jaringan gol.

Malaysia Boleh…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

3 thoughts on “Perlawanan Kelayakan Olimpik Malaysia Lawan Bahrain

  1. Sedih tenguk defender Malaysia main. Macam dulu juga. Setakat SEA game dan AFF jela.

    Coach kena tukar. Takde teknik langsung.

    Defender lambat turn. Tackle tak kena kaki atau bola.

    Ada ke pemain EPL main macam ni?

    Kalau takut tackle baik tak yah main . Duk rumah tgk tv.

    Forward tak boleh tendang. Wan Zack depan gol, seribu tahun pun tak akan
    score. Fakri tendangg penalti macam perempuan.

    apa yang coach diaorang ajar?
    Thamil Arasu tak de sepak sekali pun ke gol. Ini yang dipilih.

    OTak tak de la Ong Kim Swee.

    Basic defending punt tak tahu. 3 gol dalam 6 minit boleh bersara la
    semua korang.

    Takde kelas langsung!!!

  2. Khairul Fahmi kata ini lah terbaik.

    Bungkus la. 3 gol dalam 5 minit terbaik.. baik bagi budak sekolah kawan Nazmi
    main.

    Juara MSSM boleh ganti Skuad Harimau. Yang score pun budak 17 tahun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge