Justin Bieber Show Off Tatu Kat Kaki

Justin Bieber..sapa yang tak kenal artis antarabangsa remaja yang popular dengan lagu ‘BABY’ dan ‘NEVER SAY NEVER’ nie. Walaupun baru berusia 17 tahun, namun Justin semakin diminati ramai khususnya di kalangan remaja perempuan di seluruh dunia kerana wajahnya yang cute dan suaranya yang lunak merdu. Sejak bercinta dengan Selena Gomez dan menjadi semakin popular sekarang nie, dia telah dikaitkan dengan banyak kontroversi.

Baru-baru ini, Justin Bieber telah menunjukkan tatu ‘Jesus’ di kaki nya ketika sedang melakukan aktiviti push up dan bermain bola dengan ayahnya dan seorang rakan yang tidak dikenali. Tatu tersebut menyerupai ‘Jesus’ yang sedang memakai mahkota di kepalanya. Trend ini agak mengejutkan kerana pada kebiasaannya, umat yang beragama Kristian cuma akan memakai rantai leher Jesus atau yang bertanda salib di leher mereka sahaja. Namun, apabila ditanya mengenai kegemarannya bertatu, Bieber mengulas bahawa di dan ayahnya, Jeremy berkongsi minat yang sama iaitu bertatu di badan. Mereka percaya bahawa tatu merupakan sejenis seni yang hanya difahami oleh segelintir masyarakat sahaja. Tapi apa pun, masyarakat 1Malaysia malah 1Dunia tetap menghormati minat dan kegemaran serta kepercayaan orang lain, kan kan..?? :hi:

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>