Kutipan Terkini Filem Adnan Sempit 2 Dan Komen Peminat

Setelah memulakan tayangan pada 23 februari lalu, peminat tentu menunggu2 berapakah kutipan terkini filem Adnan Sempit 2 ini. Namun masih terlalu awal untuk mengira kutipan kerana belum masuk seminggu lagi tayangannya. Tetapi dari segi komen2 penonton, memang agak positif.

Layan Fanpage Adnan Sempit 2 —> https://www.facebook.com/pages/Adnan-Sempit-2-Sampai-Ke-Lubang-Cacing-Gua-Cari-Lu/250340691716872

Jadi sekiranya anda telah menonton filem Adnan Sempit 2, silalah beri komen anda di sini k. Mungkin akan diupdate kemudian apakah kutipan semasa filem adnan sempit 2 ini. Adakah dapat menandingi kehebatan Adnan Sempit yang mencecah 8 juta kalau tak silap. Filem lakonan Saheizy Sam ni memang meletup dan lakonannya memang sempoi habis.

Terkini – 1.82 juta

http://www.finas.gov.my/index.php?mod=industry&sub=cereka

Apapun, layan je la k…

:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

5 thoughts on “Kutipan Terkini Filem Adnan Sempit 2 Dan Komen Peminat

  1. aha, jemput baca review Adnan Sempit 2 di Kakiwayang.com juga…. ok la filem ni kelakar memang kelakar tapi ada gak scene2 yang foul…haha…

  2. filem terbaik dan best sgt…kelakar pon kelakar jugak…tapi bila along cakap utara tak kena kdg2 buat malu ja…kalau tak reti cakap utara jangan cakap…yg sempat aku trace silap dia tu…. kejaq : kalau dalam bahasa utara bukan kejaq… org utara cakap ligan…yg meluat aku dengar perkataan tadika…org utara tak cakap tadika jadi tadikaq…failed tul…

  3. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really
    something that I think I would never understand.
    It seems too complex and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>