Aman jumpa hantu..

Boss: dey,thambi saya mahu itu kamu ha cat office saya ye..

Aman: hmmmm..

Aman: warna boss..

Boss: Dey tambhi cat warna putih l..a

Aman: tak boleh boss nanti kita bankrupt..

Boss: itu cat warna putih kasi malangka?? hish merapu saja kamu ini..

Aman: bukan camtu tapi nanti pekerja yang nak kerja….

Boss: apa????

Aman : warna putih nanti orang ingat office berpuaka……..

Boss: office kita mana ada hantu…..

Aman: ish..boss ni kan kalau warna putih orang fikir office ni dah di tinggal lama..

Boss: habis warna apa??

Aman: warna macam boss.hehehe……

Boss: hmmm,dey thambi mahu kutuk muka hitam saya ke???

Aman: ala boss ni nak marah pulak tau la boss hitam saya putih..

Boss: warna apa??

Aman: boss ni ,boss yang suruh cat boss la bagi warna apa lagipun tu kan office boss..

Boss: baiklah saya akan kembali ke office.. hey susah betul cakap degan kamu ni..

Aman: aRGGGhhh Hantu Hitam!!!!

Boss: mana datang hantu hitam..

Boss: kamu ni kutuk saya ya..

Boss: bukan belum cat warna putih mana datang ini hantu….

Sebenarnya Boss baru balik dari parti lagipun masa party tu ada pergaduhan baling makanan habis badan boss kena  makanan jadi boss bercadang untuk balik ofis untuk bantu Aman.. :waa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

6 thoughts on “Aman jumpa hantu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge