Bila dah Ketagih Internet

internet-addiction-01

Bila dah Ketagih internet, macam-macam korang sanggup buat asalkan dapat online. Tak kira la korang ketagih main Facebook, myspace, friendster, twitter, blog sendiri ataupun menyebuk tepi kain orang secara online. Ape yang penting online ye..hehe.. lepas tu semua kerja tak buat, kerja sekolah tak siap, lupa nak makan, lupa nak mandi..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

26 thoughts on “Bila dah Ketagih Internet

  1. ish….menakutkan plak dunia yang semakin moden ini…………. :jahat: :study: :bye: :korek:

  2. yang ni dah kira paraah ni ha…samapi semata2 nk on9 samapai sangggup wat cam tu ha…yg tu dh terlalu tapsup dh la sampai nk berrenggang pun x leh ni…pe kes ni kawan..

  3. Wowww… Koq gitu ya ketagehan internet hari2…
    Bisa dilayari apaan jua blog gedik2 yg digemari….

    :sd: :lala: :teruja: :ketawa: :kenyang: :korek2:
    :teruja: :haha: :ketawa: :lala: :comel: :menari:

    Sedapnya ayam KenTurkey hinggak menjilat jari…
    Sodapnya internet basahan ketandas ngak peduli… :dsadasccc:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge