Keluar..!!!

kisah ni tjadi kat diri aku sdirik. baru je ahad lepas. xde la lawak sgt…

aku baru wat lesen kete. so minggu lepas wat prkatikal nak dptkn lesen l. mase cikgu tu nak ajar masuk parking die suh aku kuar dok seat sbelah sbb die nak tunjuk jalan mana nak kna ikot n camne nak parking. pastu die suh aku trai wat sdirik, so tukar2 seat la kitorg nih. konon2 ikot praturan aku pkai seat belt, ckgu tu ckp xpakai xpe. aku ckp xslesa, konon2…

dah bjaya aku park dlm kotak parking tuh cikgu tuh puji le n suh aku kuar. aku pon slambe aje la bukak seat belt. pastu die ckp “emmm, tau pon rimas pakai seat belt tuh!”

aku dgn blurr n slambanya ckp “kan tadi suh saya kuar?!”

dgn tensionnya cikgu tuh balas “saya suh kuar parking, bukn awk kuar dari kete nih!”

laaaaa…. aku ingtkn suh kuar sbb die tunjuk jln lain plak! adoiiiii… mmg tension cikgu tuh ajar aku, aku plak asyik gelak aje. sabo je la cikgu….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

12 thoughts on “Keluar..!!!

  1. salah paham.. penat cikgu nak mengajar kereta kalau macam nie… nanti dengan jpj macam ne tuh??? hehe :jahat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge