Komen Maharaja Lawak Minggu Ke 4

Baru sebentar tadi berakhirnya show Maharaja Lawak untuk minggu ke 4. Nampaknya minggu ini, persembahan peserta-peserta juga sangat menarik dan tidak disangka2. Ini terutamanya kepada Amir yang berjaya memberi persembahan yang sangat berbeza dari minggu sebelum ini.

Persembahannya telah mendapat perhatian juri serta penonton2 di studio dan tidak lupa penonton di rumah. Manakala peserta-peserta lain seperti memang lawak iaitu Jozan dan Jambu. Mereka memang lawak giler malam ni. Manakala Sepah dan Nabil tetap maintain lawak giler macam minggu sebelum ni.

Yang kurang sikit adalah seperti Jihan, Man, Balas dan Alex. Dan akhirnya yang terkeluar adalah Alex. Mungkin kerana tak berapa lawak atau lawak yang agak kurang difahami. Tetapi masih lagi lawak cuma bukan rezekinya untuk kekal hingga minggu hadapan.

Rasanya saingan memang sengit, kerana jika ada sedikit kesilapan dilakukan akan mengundang padah iaitu akan terkeluar… hehe. Apapun teruskan usaha untuk peserta Maharaja Lawak. Lawakkan lagi diri anda dan jangan lupa sempoikan diri anda juga.. Haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

7 thoughts on “Komen Maharaja Lawak Minggu Ke 4

  1. alex terkeluar. rugi tol. tapi lawak dia tak berapa clear plak kali nih..

    yang terbaik, jambu. memang penonton gelak melampau-melampau..

    jozan, nabil dengan sepah kira ok la. maintain..

    man, jihan, balas..suam-suam aje..

    amer, memang persembahan terbaik selama dia dalam maharaja lawak dan raja lawak..sebab tu dia terselamat agaknya hari ini.
    titan´s last blog post ..Edisi Siasat – Buat Duit dengan YMads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge