45 thoughts on “Kubur Mat Rempit

  1. aaaa…betul ler kubur si rempit…ni mesti kubur pelumba handalan or peminat moto gila-gila…wasiat sebelum mati biar wak kubur mcm tu :)

  2. bengap ke pe, letak atas kubo sendiry… :jahat:

    tak brat ke tuan dy naggung? :tidur:

    aku nak letak kapal terbanglah.. :super:

  3. :korek: cm knl jerk kubur nie..
    i rse jiran sblh i pny mak tiri pny adik pny kakak pny jiran kt china tuh…

    :jahat: tp moto tue kn da kne curi ar…

    kubur kt sblh tue curi moto dia..
    :ketawa:

  4. :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: jangan merempit,jogetkan best…..kasih lembutkan badan….ayohhhh mari kita berjoget…..

  5. bagus gak cadangan tu.jomlah kita joget :menari: :menari: :menari: eh nanti jap aku nak tengok cara2 joget :study: :study: oklah bye :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

  6. nape seme org joget??? :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :menari: :jahat: :jahat: :jahat: :jahat:

  7. :comel: :menari: :teruja: :korek: :bye: :jahat: :bye: :study: :jalan: :tidur: padan muka mat rempit bahlol gila buat wasiat yang tak guna babi bangang bodoh pantat balok

  8. :study: baru2 ade bc kat paper org dah mati diawetkan ats moto seperti sedg menunggang moto lagaknye..
    :peluh: lagi terseksa lepas mati..jd bhn tontonan
    idea mcm ni pon ade.. :kyu: :kyu:

  9. kalau motor sebenar, yied yang pertama kebas. wakakaka

    ainun wrote:

    hahaha…sehidup semati la…nasib baik bukan moto sebenar…kalau tak, memang kena curi

  10. kubur paling canggih kat dunia

    miss uitm wrote:

    #27

    alisa
    May 11, 2009
    #28

    btul k??? ala… tu dah wasiat simati…
    irfan
    May 31, 2009
    #29

    padan muka mat rempit bahlol gila buat wasiat yang tak guna babi bangang bodoh pantat balok
    u-are
    August 12, 2009
    #30

    best r kbur cm 2….tp……dlm islam xbleh maaa…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge