Siti Nurhaliza dengan Fesyen Tudungnya

Siti nurhaliza

Maaf ya cik siti, bukan nak kutuk…tapi fesyen ni memang kelakar la :jahat:

Fesyen ni mengingatkan aku pasal design bumbung bangunan yang budak-budak landscape buat, tapi tak ingat plak sape yang buat.

Tapi aku rase klau buat design bangunan macam tu mesti gempak :korek2:

Daripada http://malaysiacelebs.blogspot.com

p/s: Rasenye ni photoshop je….. hehe fan made siti nurhaliza ni.

Siti Nuhaliza

i like you style…hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

149 thoughts on “Siti Nurhaliza dengan Fesyen Tudungnya

  1. kalau aku jadi siti Nurhaliza..takkan maafkan korang sume ni dunia akhirat..sebab korang kutuk2 aku walaupun benda ini tak betul..ko tanggung la dosa tu sampai kiamat!!!!..x guna la korang sume tonggang tonggeng sembahyang…

  2. hello adik ct.. mulut tu jangan cabul sangat… apa ni cakap tonggeng2.. ingat awak malaikat ker sibuk hitung dosa pahala orang.. sibuk kan tepi kain orang.. kain sendiri terkoyak x sedar!

  3. haha..aku nak cari fesen baju raya 2010…tp ternampak lak gambar ni..hahahha kuikui mmg kelakar la..siapalah agaknye designer tudung ni..? ayooo kadavalei!!

  4. Kahkahkah3x…. :jahat: biar betul Hajah Siti nie… dah tak tau nak glemor macam mana turus ambil tudung tutup makanan… letak atas kepala… :bye:

  5. SAYA SEDIH!!!!!!!
    hua999999999….
    sob999999999….
    be stong owkehh!!! :huhuhu:
    :nangis2:
    :nangis:
    :peluh:
    :super:
    :merana:
    :bye:
    that it..bye every one….(T_T)

  6. astaga…nape la ct pkai mcm tu.klu nk tutup rmbut tu,tutup la btul2..jgn la pkai bbrg hntaran tu nk ganti tudung plak…hish..chek tgok gmbr mcm ni,chek plak rasa malu..risau gak nk bg komen,kang kena saman plak..org kaya2 ni kn diorg suka saman myaman..tp sbgai pminat ape yg pndang tk elok tu,just nk tgur je.hrp tguran ni mjd.pdoman..mmmm..

  7. emm..msyrkt skng..hrus la b’blik kpd al-quran n sunnah spaye x tenggelam dgn duniawi..sbgi umt islam,wanita n idola kpd sume org..sptutnye mnutup aurat dgn sebetolnye..jgn jd kn sbgi fesyen semata-mata..

  8. macam tudung saji :korek: ..kalau dah namanya tudung tu.. tudung le aurat betul2 :korek: .. ni tak.. nampak telingalah nampak leher lah.. :study: tudung apa namanya tu.. :jahat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge