Siti Nurhaliza dengan Fesyen Tudungnya

Siti nurhaliza

Maaf ya cik siti, bukan nak kutuk…tapi fesyen ni memang kelakar la :jahat:

Fesyen ni mengingatkan aku pasal design bumbung bangunan yang budak-budak landscape buat, tapi tak ingat plak sape yang buat.

Tapi aku rase klau buat design bangunan macam tu mesti gempak :korek2:

Daripada http://malaysiacelebs.blogspot.com

p/s: Rasenye ni photoshop je….. hehe fan made siti nurhaliza ni.

Siti Nuhaliza

i like you style…hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

149 thoughts on “Siti Nurhaliza dengan Fesyen Tudungnya

  1. wei……lawanya tudung diaa…. :comel: tapi sayang sebijik macam siput babi yang aku bla kat blakang jamban umah aku…siput babi tu lagi berseni.. :ketawa:

  2. :marah: sitikus, ko gler ke pe??

    sejak bile lak celion dion kai tudung…

    ct blaja dr ko kot?? :menari:

  3. :super: ya aku ajar dia…. :marah: jenuh aku marah dia pakai tudung betul2 . :hi: dia buat dekk je..marah sikit dia nangis :waa: :merana: menyesal aku ajar dia…

  4. :korek: kalau ade sesape tengok spa q2,cube tengok siti pakai tudung… :confused: kate pakai tudung tapi nampak jambul…tudung apekah itu? :malu2: tapi aku paham….munkin kain tudung tu tak cukup lebar kot……

    @ xbaik r,…. tu dier try pakai tudung slow2

  5. agak2 korangla klu trend tudung ct kua korg nk pkai x?
    tp yg sure aku xnk pkai..sbb susah nk pkai helmet.. :korek:

  6. sape ar punya keja wat camne….
    kalau x silap aku dia pakai tutup kepala ne masa dia wat pelancaran album kot…ntah x sure tapi xde ar dia pakai tutup kepala buruk camne…biasa je
    jangan ler aibkan org sampai camne ek…

  7. :ketawa: memang ninah ct nie dah menjadi pelik.
    tah ape2 jer gaya bertudung dia nie. :dsadas:
    kadang2 naik :kyu: aku tengok dia bertudung…

  8. he3… :ketawa: lwk la memalukn je..mnjatuhkn maruah wanita pkai tdung :marah: :nyayi: ..kte org msia msti ade adt ktimuran…klu mcm 2 baik x pyh pkai tdung…lu pkir la… :confused:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge