Luna Maya & Ariel Kini Berpisah.?

Percintaan dua artis terkenal dari Seberang kini telah sampai ke penghujungnya apabila mereka masing-masing telah membawa haluan sendiri kini. Perpisahan kasih mereka ini dengar-dengarnya disebabkan oleh pelbagai masalah yang melanda, antaranya, wujudnya pihak ketiga antara mereka dan juga krisis kewangan yang teruk.

Desas-desus yang tersebar juga mendakwa bahawa ketika pasangan ini masih bersama, mereka mempunyai satu akaun simpanan bersama yang dipegang oleh Ariel sendiri. Namun setelah putus, Luna dikatakan meminta kembali wangnya dari Ariel yang kini dipenjarakan di penjara Rutan Kebonwaru, Bandung akibat kes video lucahnya.

Bagi Luna, kehidupan tetap perlu diteruskan jua. Oleh itu, tidak lama selepas berpisah dengan Ariel, dia telah menemui pengganti Ariel. Khabarnya, teman lelaki Luna Maya yang baru merupakan seorang ahli perniagaan.

Apapun. kita doakan yang terbaik untuk kehidupan penuh skandal selebriti-selebriti ini k..!!  :kenyang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>