Malulah Sikit Dengan Orang Cina Ni!

Malu dengan kenyataan kaum Cina di atas,dia bukannya bangun mempertahankan mereka yang menghina hudud.Sebelum ini,Datuk Seri Chua Soi Lek bersikap biadap kerana meghina Islam

JAKIM dan Perdana Menteri,Datuk Seri Mohd Najib Razak harus bertanggungjawab,adakah ini bermakna Umno terlalu lemah hingga MCA berani membuat serangan seperti ini?” kata ahli parlimen PAS,Dr Dzulkefly Ahmad

Ahli parlimen DAP,Anthony Loke turut sama bangun mencelah dalam sesi perbahasan dengan menyelar Chua sebagai seorang yang biadap ekoran kenyataannya menyokong naib pengerusi Wanita MCA,Heng Seai Kie.

“Saya terkilan dengan Chua yang menyokong Heng dengan dakwaan PAS menggalakkan wanita bukan Islam dirogol.Saya merasakan kenyataan MCA ini yang paling biadap. \Chua adalah seorang presiden yang paling biadap!”jelas Anthony.

Ekoran kenyataan tersebut,ahli parlimen BN Datuk Abdul Rahman Dahlan bangun mempertahankan kenyataan Chua semasa perhimpunan tersebut dan menerangkan kritikan dilakukan ke atas kerajaan yang memerintah dan bukannya kepada agama Islam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *