Manchester United Menang Besar 5 – 0 Lawan Wigan

Perlawanan EPL malam tadi antara Man U dan Wigan berkesudahan dengan keputusan 5 gol tanpa balas. Jaringan pasukan Manchester United dijaringkan oleh Berbatov, Park Ji Sung dan Valencia. Berbatov juga telah menjaringkan hatriknya pertama untuk musim ini. Dengan kemenangan ini, Man U berada sama level dengan Man City di liga inggeris.

Namun, Man U masih berada di tempat kedua kerana perbezaan jaringan bolos memihak kepada Man City. Tapi musim masih panjang lagi. Bahagian kedua akan masuk tak lama lagi. Kedua2 pasukan masih berpeluang untuk menang liga. Tekanan pasti lebih kepada Man City kerana kedudukan mereka dikejar rapat Man U.

Apapun, kita teruskan menyokong pasukan masing2 yang kita minat k. Dan jangan lupa liga super Malaysia yang akan bermula 10 januari ini. Serta piala sumbangsih antara kelantan dan negeri sembilan yang akan diadakan pada 7 Januari 2012.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>