Bila Kita ada Kawan Baik yang Cute

Semua orang ade kawan baik kan?? Tak kira la dulu korang ni pernah bermusuh ataupun gaduh-gaduh…Tengok-tengok korang dah jadi kawan baik…hehe. Macam tak logik je kan??

p/s:Selamat hari minggu semua. Minggu ni semua orang macam busy skit kan…hu??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

19 thoughts on “Bila Kita ada Kawan Baik yang Cute

  1. sekarang ni haiwan lagi baik dari manusia sebab kenapa haiwan lagi pandai hormat antara satu sama lain dan saling sayang biar pun bukan sejenis…. :ketawa:

  2. friendship has no boundaries….m suma cute2x…..like2 :comel: :menari: :teruja: :teruja: :teruja:

  3. kera nan kucing 2 secocok r…… cute plak :comel: :teruja: :hi: :ding: :lala:
    smua mesti ad pasangan… klo xdk… :nangis: :nangis2: :jahat: :merana: :merajuk: :waa: :terkejut: :fuh: :jack: :huhuhu: :panic: :peluh: :kyu: mua ad.. ha :dsadsad:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge