Cacatan 2009 untuk 2010

India New YearSelamat Tahun baru buat pembaca esempoi.com. Harap-harap belum terlambat untuk mengucapkannya sebab semalam tak sempat nak buat post baru disebabkan busy dengan rumah sewa dekat shah alam. Penat tak terhingga..huhu. Hari ni penat nak angkat barang pulak.

Kat sini aku nak catatkan beberapa perkara tentang 2009 yang aku sendiri taknak lupakan.

  • Kebanyakkan misi 2009 dah pun tercapai, walaupun disaat-saat akhir tahun.
  • esempoi melalui zaman-zaman kegelapan tanpa update beberapa bulan haha.
  • Trafik blog ni meningkat 3 kali ganda dari awal januari sehingga akhir disember 2009
  • Tahun 2009 begitu bermakna bagi aku kerana rezeki aku berblogging bertambah-tambah
  • Aku bekerja di sebuah kedai Terry palmer selama 2 minggu dengan gaji RM714 ( walaupun sepatutnya aku dapat lebih dari RM800 tapi ok la, sebab kerja tak teruk sangat pun)
  • Tanggal 25 disember 2009, aku berjaya menjual salah 1 blog aku dengan harga USD1500 sebab terdesak nak beli laptop baru.

asempoi

Keseluruhan:
Aku dah pun mencapai target aku untuk awal tahun 2009. Cuma, aku tak tahu apa yang patut aku target untuk tahun 2010…. Aku dah dapat apa yang aku nak, alhamdullilah. Semoga Allah menguatkan lagi imanku dan semoga 2010 adalah tahun yang lebih bermakna.

Aku buat beberapa survey untuk improvement blog ni antaranya:

1. Apa pandangan korang tentang blog ni?

  • 10 Orang Pembaca kata “Best Giler!! Sempoi!! “
  • 4 Orang Pembaca kata”Boleh la tahan”

2.Cerita tentang apa yang korang nak?

  • gambar pelik- 4
  • lawak sempoi-3
  • Tak kisah la, asal update !!-4
  • gatget-1

3.Berapa banyak post yang korang nak dalam sehari?

  • Tak kisah la, asal update !! -3 undi
  • 4-5 post- 3 undi
  • 2-3 post- 1 undi
  • satu pun dah cukup-1 undi

Thanks untuk sape-sape yang dah undi, Aku akan cuba update blog ni sedaya yang aku boleh. insyaallah. Sebarang cadangan dan kiriman boleh la dibuat di ruangan Hubungi.

p/s: esempoi sudah memasuki tahun ke-2…Yay, tahniah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

20 thoughts on “Cacatan 2009 untuk 2010

  1. heppi new year :menari:
    wahhh..tahniah2..esempoi best!!!
    da pakai latop baru yekk..
    belanje la sikit,duit mcm byk je tu :teruja:

  2. mcm ne la ek nk jd mcm ko nih…kena ade minat ke nk wat blog nih??ape carenyee eekk??mane la tau,leh share sambil2 dpt duit lebih…huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge