Cerita Dongeng TopUp FREEE

Hehe..aku dengan banggenye bagi topUp RM10 ni FREE-FREE kat korang

Ni la 2 orang Member Sempoi yang dapat TopUp tu MuLan & Rockers (nanti aku contact korang). Aku pilih secara rawak je kat MyblogLog.

Lepas ni aku cadang nak bagi digi happy starter pack, tshirt, takpun ape-ape yang best laa…Tapi kali ni untuk pengkritik-pengkritik sempoi lak.

:lala: :lala: :lala: :lala: :lala:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

22 thoughts on “Cerita Dongeng TopUp FREEE

  1. pasni bagi la hadiah bes2. pakej percutian ke. umah banglo ke. mini cooper ke. sure aku masuk. yg contest ko nie, aku lambat la plak tau. hehe :malu2:

  2. ni yang aku pantang ni , keturunan aku kalau ade bende free je kitorang memang leh sense dari beribu batu jauhnye lagi..wehehehe..ape yang freee mreee kat sini weh…aku ketinggalan ke?

    neos last blog post..Misteri Bibir

  3. tol2…tu kn hadiah bkn nye riak…bg kt ank2 yatim mmg tol..tp nih pn kire sedekah jariah ah gk..tol x.. spe setuju???? :teruja:

  4. iza ko klu nak pertahan dia jgn bg nmpak sgt yg ko nk prepaid free..ahaks..salah kah aku bg pendapat..klu bleh bg la yg lebih memerlukan…mana tahu dengan kebaikan tu boleh membantu kita disana..ishh..iza ni muka cun tp ish2 erm…

  5. hahaha,,,kn bagus peraduan cmni ada kt pasaran,,,blh jgak simpan duit 2k bli top up …bli makanan aje…heheh :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek: :korek:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge