eSempoi.com Bakal Mati tahun Depan?

Salam… aku nak bagitau domain blog ni kene renew sebelum 24hb disember ni. Ni bermakna kalau aku tak renew, takde la blog ni…haha. Sebenarnya aku agak hilang semangat, aku tak tau nak buat ape semuanya kerana seseorang. Aku tak tahu khabar berita dier ni… sihat ke tak? ok ke tak? Cume aku harap dier contact aku semula…macam dulu. ( masalah peribadi yang entah ape2 :jahat: )

Kenape aku suke blog ni? sebab blog ni syok sendiri, suke hati la nak merepek ape..huhu….Topik blog ni pun agak meluas. Aku amik je citer2 dari blog lain pastu masuk kat sini, blog ni macam koleksi peribadi aku… sebenarnye aku tak la kisah sangat pasal traffic ataupun duit-duit… Aku cume nak kongsi je ape yang aku tahu dan ape yang aku jumpe kat internet. Sambil-sambil tu aku buat research pasal kos aku semester depan… Lagipun, 2 hari lagi result bakal keluar.. makin berdebar-debar plak…hu

Balik pasal renew domain… aku macam tak sure nak teruskan atau tak… Kalau korang sokong blog ni ade tahun depan sila angkat tangan…sambil jerit SEMPOIIIiii !! :korek2:

p/s: korang bagi la semangat kat aku..huhu :peluh:
p/ss: pastu kalau boleh korang buat la wish list nak post camne…
p/s lagi: aku ingat kalau blog ni hidup lagi, aku nak bagi akaun rapidshare kat member blog ni sebagai tanda terima kasih sebab sokong blog ni

funny_647

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

59 thoughts on “eSempoi.com Bakal Mati tahun Depan?

  1. :lala: :bye: :confused: eSempoi Bakal Mati Tahun Depan..??
    Itulah pasal tuan asal terkemut sangat tak nak bayo zakat.. hehe…
    Hingga terpaksa suroh “Terasa nak bagi komen, komen la cepat..
    Kiteorang nak tahu ni. Apa komen anda..??” Sekarang dah laen da…

  2. laaa . . sdih nya . :merana: . sya bru 2 kali buka blog ne . . xkn nk ttup dh . . jn la wiieh mcm 2 . :merajuk: . huhu . . apa2 pun . . sempoi mmng teeeeeeeerrrr`hheeebbaaaaatt !!!!! . :comel: . oohookk2 . . adeh .

  3. :comel: :super: :lala: :ding: :menari: :peluh: :kyu: :confused: :sd: :teruja: :panic: :korek2: :korek: :ketawa: :jahat: :nyayi: :kenyang: :bye: :nangis: :jack: :nangis3: :study: :huhuhu: :jalan: :hi: :nangis2: :tidur: :merana: :haha: :fuh: :waa: :merajuk: :fikir: :terkejut: :marah: :malu2:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge