Kartun “Mahathir Mohamad”

Jalan-jalan kat kedai buku popular, pastu tertarik dengan tajuk buku ni “mahathir mohamad”. Terus aku beli. Buku ni menceritakan kisah Tun Mahathir dari kecik sampai lah dia letak jawatan sebagai Perdana Menteri Malaysia.

Ape yang best, buku ni dalam bentuk komik… lagi senang nak paham.

Ni serba sedikit sedutan daripada buku ni… kelakar jugak

Buku ni memang sempoi. Kalau korang malas membaca, bace la buku ni.. In English !!

Tun Mahathir memang pemimpin yang berbakat, klau takde dier.,,,takde la langkawi, KLCC, Putrajaya, sepang, penang Bridge….huhu…

Jangan Lupa baca erti kemerdekaan kat blog beliau -chedet.com :lala:

21 thoughts on “Kartun “Mahathir Mohamad”

  1. wah.. ni msti macam komik kampung boy..

    tapi kalo animasi, TDM plak kene jadi pelakon suara nye.. baru lah real.. huhu..

    murah2 gak.. kalo nk pinjam leh? hehe

  2. lagi best dari paklah..sebab dia pandai ekonomi..aku rasa dia nih bleh pakai lg..walaupon dia nih orang kata jahat sket..aku suka dia..

  3. Tun memang seorang Pemimpi yg berwawasan,aku tgh menganggur ni, nak cari kja punyalah susah klau dptlah mintak kaunseling dari Ex PM kan best nak buat apa aku skang?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge