Kenapa tak Update??

Maaf la, bukan sengaje ye. Dengan kelajuan broadband aku ni, menyebabkan aku tak boleh upload beberapa gambar….tapi akhirnye aku dapat penyelesaiannye.. teruskan membaca..

Minggu lepas -aku pegi trip melaka dan berpeluang berjumpe dengan idola aku ni…chokilala..haha. serius aku heppy sangat-sangat dapat jumpe dier. (Heh, dalam banyak-banyak blogger aku kagum dengan dier). Nanti aku citer lebih lanjut kat post “Ape yang aku jumpe kat melaka”..hehe…opss.. aku ade jumpe topo gak.

Laptop kene format -akhirnye aku diserang virus…Yay!! huhu… abis semua keje-keje dan ebook aku tak dapat diselamatkan…tooooottt..Waaa. Aku bercadang nak terbitkan 1 ebook kat clickbank. ebook tu dah 80% siap tapi akhirnye tinggal 0% semula. Wah… nak tahu berape lama ebook tu nak siap? 3 tahun….sebab aku banyak buat reaseach untuk siapkannye. Hurm…nak buat macam mane.. sabar je la.

Hikmah laptop kene format- Aku rase aku tak boleh hidup tanpa laptop… nak pinjam laptop orang pun segan. Thanks alia sebab bagi pinjam laptop ko…ko memang kawan aku..hehe. Lagi satu, rupenye baru aku sedar ,kalau aku gune kabel/ line internet kat studio, baru aku dapat update blog ni dengan lajunye..wah…

Member sempoi- Korang bakal menikmati tips-tips rahsia dan download percuma, ala…contohnye “Tips lajukan broadband” atau “Antara ebay, adsense, & Clickbank, yang mane paling senang nak buat duit”. Nanti aku cerita step by step ok. Coming soon. Khas untuk member berdaftar je.

Tukar Theme- Sempat gak aku tukar theme, sebenarnye dah lame rancang sebab theme dulu tu tak lawa bile gune IE, banyak lari. (Lady Leaya kata tak lawa!!!..huhu, korang kata?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

12 thoughts on “Kenapa tak Update??

  1. huhu..
    mmg sakit hati kalo format komp nih..
    hehe..
    jumpa topo di melaka?
    haha..
    mesti topo makin kacak sekarang..hehe.. :jalan:

  2. aku rse ok..asl sedap mata memandang sudah..laptop kne format??ak paling x suke format..abis sume bende dlm 2 hilang..dh berharga sangat..hmmm…lg satu..ok jg ko bt download percuma 2..byk paedah nyer..huhu..
    :haha: :haha:

  3. sebab jumpa bdk sempoi ni, sampai berasap kete aku lepas jumpa dia. tangki air ke ape ntah bocor. dia tatau sebab dia da bersenang lenang balik tu. aku yang berpeluh2. haha. idola la sangat. geli aku weyh

    pstt.. topo.. ko dgn esempoi ni bukan ada skandal ke? tu yg kuar keyword camtu tu.. hehe

  4. Masih boleh dicari balik data yg hilang itu didlm hardisk tu, ada software free yg boleh cari balik, tapi akan masa lah kalu space besar..huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge