Kerja kosong?

Siapa perlukan pekerjaan? sila la hubungi no. telefon yang tertera.. :korek:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

50 thoughts on “Kerja kosong?

  1. Bagus gak camni..ade gak orang pikirkan inisiatif mcm nie…huhu..nanti aku nak cube try solve…
    agak menarik equation diorang nie…

  2. JAWATAN KOSONG

    Infinite Access Sdn Bhd adalah Pengurus bagi Pusat Perniagaan dan Kafe Kolej Islam Antarabangsa di Batu Caves, Kuala Lumpur. Kami sedang berkembang dan sedang mencari beberapa orang pekerja bagi mengisi kekosongan jawatan seperti berikut:
    1) Pembantu Pengurus F&B
    2) Kerani Am/Juruwang
    3) Pembantu Am

    Syarat-syarat Kelayakan

    Berpengalaman bekerja bidang Makan & Minuman(Food & Beverage)di Restoren/Kedai Makan adalah keutamaan:
    Untuk Pembantu Pengurus F&B
    -Sijil atau Diploma F&B adalah di galak memohon
    -Pengalaman megendalikan restoren atau kedai makan
    -Mempunyai Lesen Memandu B2
    -Bertudung (bagi wanita)

    Untuk Kerani Am/Juruwang (Cashier)
    -mempunyai pengalaman asas akaun/juruwang dan pengurusan pejabat
    -Berpewatakan Menarik, amah dan jujur
    -Bertudung (bagi wanita)
    -Amanah dan jujur

    Untuk Pembantu Am
    -Mempunyai Lesen B2
    -Sanggup bekerja lebih masa
    -Bertudung (bagi wanita)
    -Amanah dan jujur

    Untuk Pembantu Chief/Minuman
    -Mempunyai minat memasak.
    -Kelulusan dalam bidang F&B adalah di galakan memohon.
    -Sanggup bekerja lebih masa
    -Bertudung (bagi wanita)
    -Amanah dan jujur

    Lepasan dari Kolej/Institut/Sekolah F&B adalah digalakan memohon. Latihan akan diberikan kepada mereka yang berminat. Sila nyatakan gaji yang dimohon untuk jawatan diatas.
    Masa kerja adalah dari Isnin hingga jumaat sahaja.

    Kepada Yang Berminat,Sila Email resume pada: [email protected] atau hubungi
    Tel/Fax: 0361886700/0193101288 (Puan Shida)

  3. JAWATAN KOSONG di AmBank Group
    Kuala Terengganu

    Wealth Consultant – 10 kekosongan
    Perunding Insurans – 20 kekosongan

    Kelayakan : SPM/SPMV/Diploma/Ijazah digalakan memohon

    Kelayakan :

    1. Sanggup hadapi cabaran dalam mencapai sasaran jualan;

    2. Berbincang dengan pelanggan mengenai keperluan kewangan mereka;

    3.Berpenampilan & Personaliti Menarik;

    4. Berdisiplin;

    5.Boleh bekerja secara sendiri dan berkumpulan;

    6.Mempunyai skill komunikasi yang baik;

    7.Ingin mengubah kedudukan kewangan lebih baik;

    8.Mempunyai ‘network’ yang luas;

    9.Gaji diberikan secara komisyen dari 35% ++ (tidak terhad);

    Faedah:

    1.Peluang untuk melancong ke seluruh dunia

    2.Bonus 2 kali setahun

    3.Insurans percuma

    4.Potongan ke atas pinjaman kereta dan perumahan

    5. Pendapatan sehingga 5-6 angka sebulan

    Segala latihan dan sokongan adalah disediakan. Pengurus kami akan melatih dan membantu anda dalam proses pembangunan kerjaya bagi memastikan kerjaya anda berkembang dengan cemerlang.

    Hubungi Puan Nurul : 014-6078778

  4. salam.. hai..
    tolong la saya…
    macam ner nie.. kerja tak dapat2 lagi nie…
    bulan ni last kerja dengan gov.
    b’coz… tamat kontrak…
    jiwa kacau sekarang nie..
    sedih…..tak tau nak kerja maner pulak lepas nie.. :jalan: cari kerja pun tak dapat2 juga…

    dah banyak usaha hantar resume… gie interview.. gov. & swasta pun tak dapat…
    bila rezeki saya nie…
    saya hanya mampu berusaha, bertawakal dan berdoa sahaja…
    :teruja:
    tolong la saya…. dapat kan pekerjaan tetap….
    tak kira la GoV. or swasta….
    tinggal beberapa hari jer lagi nie….lepas tu dah tak ada kerja…. ppppllllleeeeeaaaasssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeee….:bye:

  5. Salam
    saya umur 22 lepasan SPM masuk poli lepas tu gagal berhenti http://www.esempoi.com/wp-includes/images/smilies/jahat.gif sekarang tanm angur kat halaman rumah http://www.esempoi.com/wp-includes/images/smilies/a071kv0.gif tak tau nak cari kerja kat mana nie http://www.esempoi.com/wp-includes/images/smilies/jalan-jalan.gif sume tempat tak dapat tapi saya tetap berusaha harap ade sape2 leh tolong saya http://www.esempoi.com/wp-includes/images/smilies/teruja.gif saya berlagak gembira http://www.esempoi.com/wp-includes/images/smilies/menari.gif padahal sebak di dada memikir kan masa depan duit takde lama2 mati kering kat ladang angur http://www.esempoi.com/wp-includes/images/smilies/bye.gif jadi harap sapa2 leh membantu saya sekian terima kasih

  6. Pa susah sgt nih..cri la job part time dlu ka.plan2 la cri job…wt serabut pa nape?sabo jer la…jodo pertemuan ,ajal,maut,rezeki allah dh tentukan kan.kte juz usaha jer..k.dont give up..

  7. Ada keje kosong tp kat stesen myk – permanent cashier. Sesape berminat tel 03-33441923. At least,ada la keje utk u all..

  8. cari keje camne? la ni byk keje tp org memilih sgt! jgn mintk keje yg ‘hot’ – semua org mintk, nk kena bersaing…kalu x power n x de kabel, gerenti x dpt.

  9. Jawatan Kerja Kosong di Gloria Jean’s Coffees Bukit Bintang Plaza

    Gloria Jean’s Coffees
    Teratai Terbilang Sdn Bhd
    (737618-M)
    Lot 2AM, Sidewalk Café,
    Ground Floor Jln Bukit Bintang,
    55100 Kuala Lumpur
    Tel:603 21429680
    Fax:603 21428680
    H/P:013 3836960 / 017 2025211
    Pegawai Hubungan :Nor Hasmanto bin Abu Hassan

    Nama Jawatan :Pekerja Am Kafe
    Tugas Kerja:-
    a.Menyusun Kerusi dan Meja
    b.Membersihkan Lantai
    c.Membasuh Pinggan dan Mangkuk
    d.Mengambil Pesanan Makanan/Minuman daripada Pelanggan
    e.Menghantar Makanan/Minuman kepada Pelanggan

    Status Jawatan Kosong : Tetap

    Bilangan Kekosongan :5
    Pekerjaan Ini Sesuai Untuk:Tidak Memilih
    Waktu Bekerja :Syif
    Gaji Ditawarkan :RM 650.00
    Jantina :Tidak Memilih
    Taraf Perkahwinan:Tidak Memilih
    Kemudahan :Penginapan (Villa Putera Kondominium), Perubatan (Insurans Kesihatan) & Pakaian Seragam

    Kepada Yang Berminat,Sila Email resume pada: [email protected] atau hubungi En.Nor Hasmanto bin Abu Hassan 017 2025211/013 3836960
    Tel

  10. JURUTAIP DIRUMAH DIPERLUKAN: RM3,800 SEBULAN (PENDAFTARAN PERCUMA)

    Sahabat Sekalian,

    Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang lebih????

    Kami bayar sehingga USD 1000 = RM 3,800 atau lebih secara bulanan.
    Kami menawarkan kepada anda peluang pekerjaan di rumah seperti Menaip/kerani/setiausaha/penyelia/pelatih/Peg. Pemasaran/pengurus.

    Pengalaman tidak perlu. Boleh menaip. Tiada had umur.boleh dilakukan dimana-mana sahaja. Sepenuh masa atau part time.

    Berminat atau ingin mengetahui dgn lebih lanjut!!!
    Sila ikuti 3 langkah mudah seperti dibawah:

    1- Klik button reply pada email anda
    Pasti kan email dialamatkan ke : [email protected]
    Cc: ([email protected])

    2- Dengan perkataan anda sendiri, sila tulis samada anda berminat atau tidak dengan tawaran kerja ini
    (ingat!!! Jgn tulis jawapan anda pada ruangan subject)

    3- Sebelum Klik butang send, sila pastikan email iklan ini juga disertakan sekali.

    Setelah anda memenuhi 3 langkah diatas dan menghantar email berkenaan, seperti yang diminta, kami akan menghubungi anda dengan maklumat terperinci seperti yang diperlukan.

    Terima kasih.

    SELAMAT BERTUGAS !

  11. :ketawa: ……lawak to :ketawa: :ketawa: :ketawa: :ketawa: :ketawa: :ketawa: :ketawa: :ketawa: :ketawa: :ketawa: :ketawa: :ketawa: :ketawa: :ketawa: :ketawa: :ketawa: :ketawa: :ketawa: :ketawa: llah..majikan ni btul2 psiko ar…tp maybe dia nak test awal2 lg bakal pekerja dia before interview….an..an..an :jahat: :waa: :waa: :merajuk: :merajuk:

  12. :menari: korang sume boleh buat…malaysia boleh… :teruja: boleh kan ….aku pun ngh fikir :super: nampak gaya nye aku x boleh dapat keje tu….. :panic: tidak…tidak….tidak…. :nangis: :nangis2: :huhuhu: :merana:

  13. :terkejut: no. apa ni…. :study: kena buat kira2 ni :fuh: letih nyer x dapat pun….cuma org bijak mesti dapat :lala: aku kena berusaha….hihi…hihi… seronok nyer :hi:

  14. Cetusan Niaga Sdn Bhd mencari pereka grafik (graphic designer) sepenuh masa. Sila unjurkan maklumat anda ke email saya atau telefon 0392823323. Lokasi, pandan jaya.

  15. cita2 engineer… :comel: ingat nak smbung dgree biar snang dpt keje konon.. last2 tmpat sy keje part time suh tlng2 jhit baju.. aper ni.. xkn sy nak jdi tkang jhit.. tidak… :jahat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge