Kisah awan biru. (untuk lelaki sahaja)

awan

Tersebut la kisah ade satu tempat ajaib yg dinamakan awan biru.. kisah awan biru ni camni..kat dalam ni ade la benda yang menarik…. orang cakap kat awan biru ni ade lelaki handsome n pompuan cantik… sape2 yg masuk ke tempat ajaib ni akan dapat nengok lelaki/pompuan idaman diorang..

tapi masalahnya dah masuk kita tak boleh pegang awan biru ni.. sape2 yg terpegang awan biru.. akan dapat jodoh yg hodoh.. suatu hari tu ade tiga org budak lelaki ni gi tempat awan biru tu.. katekan la yg tiga org tu aku, usin dan ko yg tengah baca cite ni.. mula2 usin masuk.. pastu aku masuk.. kemudian ko yg masuk.. masa usin jalan2 dia nak terjatuh.. lalu terpegang awan biru.. aku pun gelak la pasal usin akan kawin ngan pompuan hodoh..

masa time aku gelak tu.. aku pun nak terjatuh jugak.. aku pun terus berpaut kat awan biru.. ah! sudah! aku ngan usin akan dapat pompuan hodoh la nampaknye.. kemudian giliran ko pulak yg lalu kat area tu.. tapi suma ok.. ko selamat.. ko tak pegang pun awan biru.. ok abis cite pasal awan biru..

seminggu lepas tu.. kite pun berpakat utk berkumpul kat kedai makan.. aku ngan usin pun bawak bini masing2.. bini yg hodoh.. nak buat camne.. dah memang kena kawin ngan org hodoh.. tiba2 ko datang.. bawak bini..

fulamak!! ko kawin ngan siti nurhaliza!!!!! perrghh!!! aku pun tanya la ko camne ko bleh kawin ngan siti.. tak sempat ko jawab.. siti bagitau yg dia pun pegi kat tempat awan biru tu.. dan dia pun terpegang awan biru.. pasal tu dia dapat ko! hehehehee…

Hodoh betul …. ko ni yek??

gambar dari : shutterspeaks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

30 thoughts on “Kisah awan biru. (untuk lelaki sahaja)

  1. kesian sitikan dapat dtuk k…so siti pernah pi awn birulah ya…ptutlah dapat dtuk k.wakakakakaak :ketawa:

  2. sepatutnye tajuk kali nie bkn
    “Kisah awan biru. (untuk lelaki sahaja)”

    tp “kisah disebalik awan biru yg mendung (Datuk K sile bace nie!!!!)…
    :ketawa:

  3. :study: owh.. cmtue ke ct knl ngn dato’ k…

    :teruja: so sweet….. hahahaha…

    :lala: i pn nk gak… hodoh2 pn.. pocket tebal lorh…

  4. haaaa ……HARAMMMM TOIIII LAAA …..
    HUHUHUHHU …… bila la jodoh aku nak sampai ni ….
    nk g kat awan biru la

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge