Koleksi Kasut yang Tak Sanggup Dipakai

Bagi yang suka shopping kasut, pasti dah banyak koleksi kasut korang kan. Tapi agak-agak ada tak kasut-kasut kat bawah ni dalam koleksi korang. Kalau ada pun agak-agak korang sanggup pakai tak pergi jalan-jalan kat shopping mall ke?huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

36 thoughts on “Koleksi Kasut yang Tak Sanggup Dipakai

  1. Mcm bukan kasut..x bersifat menlindungi lagsung! x sanggup nk pakai… :jahat: :jahat: :jahat: :jahat:

  2. wah kah kah kah kah kah………. :ketawa:
    camner lahh leh dpt idea mencipta kasut sebegini…..hahahahahhaaha….
    x dapek den bayangkan rupo org yg makei eh…… :kyu: :kyu:
    :jahat: :jahat: :jahat: :jahat: :jahat:

  3. gler bpak ar kasot nie… :jahat: :jahat: :jahat: :jahat:
    skali t’pleot,,mau dpt cti 1 sem…..hahahaha :menari:

  4. diorng nie sumer gler….. :teruja: ak sdey tgok magser2 fashion 2….gler brani ltak paku kat tumit….tercocok kang dah ley jd sequent cter final destination…mwahhahahaha! :ketawa:

  5. gdik arrrrrrrrr owang yg pkai dh lh ksut x lku mcm owang giler jek…………. :panic: :korek2: :confused: :dsadas:

  6. x baek ckp ldyt gaga mcm tu dye cntk perrw…………
    :comel: :menari: :teruja: :korek: :jahat: :jahat: :bye: :study: :jalan: :tidur: :waa: :terkejut: :super: :sd: :peluh: :panic: :nyayi: :nangis: :nangis3: :nangis2: :merana: :merajuk: :marah: :malu2: :lala: :kyu: :korek2: :kenyang: :jack: :hi: :haha: :fuh: :dsadsad: :dsadasccc: :dsadas: :ding: :confused:

  7. is x th lak yg kasut lady gaga diperagakan nye…huhuhu…i tgk kasut2 ni semuan nye cam menyakitkan je…my gf pun suke jgk shoppinh kasut…dan i x th dh berapa rak kasut kt rmh dy ha…kasut2 ni semua nye nmpak menyakitkan kaki…memang betol2 x selesa la…cam ne la model2 tu pakai eak…i thing pas tu mesti reflosology punyer la..

  8. klu ade owg sedekah kat aq skali po , jan hrap lerr aq nk pkai .. maw tersembam cium ke bumi kang .. lagy gaga pon belom tentu nk pkai .. :nangis2:

  9. :huhuhu: walaupun aku peminat kasut…

    TAPI..

    this one bg free pun ak xmo pki..ever,,lg2 y bentuk tikus.. cm haram.. :nangis2: :terkejut:

  10. aduh x snggup aku gna kasut cm tu.. :nangis2: yang kaki palsu tu haa lagi aku takut…pelik btul lah…tapi…. :confused: kalau kasut cm nie d promosi kat malaysia aku rasa tak de yang laku kut..hehehhe….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge