Koleksi Label Amaran Yang Kelakar – Part 1

Mari kita tengok koleksi2 label amaran yang kelakar, label2 amaran ni ada pada produk2 atau barangan. Cuba korang baca betul2 label tersebut, memang kelakar.. haha:

Tengok label pada USB di bawah ni, tertulis “do no eat ipod shuffle”, sapo la yang nak makan, hehe:

Dan yang ini jugak, “be careful of bad language in this mobile phone”.. amaran camni pun ada ke.. hehe:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

7 thoughts on “Koleksi Label Amaran Yang Kelakar – Part 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge