Lady Leaya dah 20 tahun..hehehe


Shifaa & eSempoi.com

Hepi besday kat kawan baik aku yang sorang ni, dah 20 ye ko ek…hehehe. Dier ni pengkritik blog ni jugak, pastu guna nickname lady leaya, Dier ni la yang jage & membebel kat aku, suruh aku makan ubat time aku sakit (aku ni payah sikit nak makan ubat). Thanks ye…Semoga ko panjang umur dan murah rezeki…sayang ko…

“Friendship is the only cement that will ever hold the world together”-- Woodrow Wilson

Aku online kejab-kejab je, tak tau nape., (sebab terlayan game the sim kot..heheh)

Busy tu takde la sangat tapi boleh la,  meSmeriSinG_wan ade citer kat blog dier, pasal aktiviti kiteorang -busy giler weh..

Ape-ape pun, I’m BACK for Blogging…. cuti semester ni nak layan blog habis-habisan…..

tak nak buat keje studio…hahaha :ketawa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

16 thoughts on “Lady Leaya dah 20 tahun..hehehe

  1. :comel: huhu..happy beday ye…time2 wat assignment jmpalah lah plak ni…. :study: :menari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge