Lelaki Makan Besi

Ohh kuatnya gigi lelaki Cina ni… Selamba je makan besi. Dah tak selera makan nasi agaknya. Tukar selera dengan besi pulak.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

12 thoughts on “Lelaki Makan Besi

  1. Nak makan besi xdalah rasanya kot… saja nak bagi kopek besi tu guna gigi dia. Makan besi kang xpasal2 anak perut/usus dia jadi sardin. :-D heheheh!

    Nak tanya sikit, kenapa ye sejak kebelakangan ni blog you mcm dah kureng komen untuk entri2 yang terbaru? Ke readers malas nak komen just jadi silent reader je kan? :-D

  2. Yg tuh cuma na tunjuk kekuatan Manusia koyak bengkok aluminium aja koq..??
    Belum telan lagi masuk perut, baru konyah aluminium tuh giginya da peroi.
    Kalo tersengkang tercekik dikerongkongnya da pasti dia terus kojol…. :dsadas:

    Manusia makan kaca tuh koq mungkin, aka hewan Cipan makan kaca.
    Emang ada Manusia Cipan bisa konyah dan telan kaca macam Cipan..
    Kalo Cipan, Tenuk dan Tapir hewan yg sama, maka Cipan amat hebat…
    Sauhnya kalo melabuh koq bisa mencicah menyapu bumi… :dsadasccc: ….

    Pernah lehat..?? Dinasehatkan ibuk2 usah kalo gak pernah lehat lagi.
    Kalo da terlehat koq malam nanti ibuk2 akan mengalami mimpi ngeri…
    ……… :dsadasccc: :sd: :dsadas: ………

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge