Menyepi kat UiTM Perak

Adoi, sedih pulak rasa bila tak boleh online 2-3 hari ni, entah kenape line celcom 3G kat UiTM perak ni tak berape betul…..ahhh…sampai bile nak macam ni..huhuhu :merana:

dah la Kat kolej tak boleh dapat wireless,

Dulu memang tak sabar nak balik UiTM, sekarang aku rase macam nak balik plak. Aku rase semester ni paling boring, tak tau la tu. Biasenye aku agak excited bile start semester, tapi kali ni aku rase macam kurang je.

Start kelas tadi pun aku datang lewat, kene berdiri kat luar kejab… adoi, awal-awal lagi dah tunjuk sikap yang tak baik. Malu gak tadi :nangis:

Ape-ape pun aku try jugak update esok. Sorry pada sape-sape yang mintak link exchange, esok aku try settlekan…

Peace :bye:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

15 thoughts on “Menyepi kat UiTM Perak

  1. :study: :super: Bermula dari Maktab MARA, di PJ Jalan Othman,
    da berkembang pula ke Institut Teknologi MARA (ITM) Shah Alam.
    Dari ITM semi-U da bertaraf full-U UiTM dgn banyak cawangan…
    Da 1 Malaysia, jangan pulak UiTM dijadikan rojak caca marba… :dsadas: :dsadasccc:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge