Papan Tanda yang Kelakar di Tandas

Sering kali kita lihat ada banyak papan tanda yang diletakkan di tandas, sama ada untuk peringatan ataupun untuk pengumuman. Ini mungkin kerana sudah menjadi lumrah manusia yang mudah lupa dan perlu diingatkan selalu. Berikut adalah beberapa papn tanda di tandas yang sempoi dan kelakar.. hehehe

ni memang kes kedekut toilet ni.. haha
ni memang kes kedekut toilet ni.. haha
agaknya ape la yang amerika dengan terrorists dah buat pada toilet ni ek..
agaknya ape la yang amerika dengan terrorists dah buat pada toilet ni ek..
Esok toilet rosak.. hari ni buang la puas-puas.. hahha
Esok toilet rosak.. hari ni buang la puas-puas.. hahha
apa ujikaji yg diorang nak buat dengan kamera tu ek? heheh
apa ujikaji yg diorang nak buat dengan kamera tu ek? heheh
tatacara penggunaan toilet
tatacara penggunaan toilet
papan tanda ni kacak..
papan tanda ni kacak..
tisu tandas ini milik awam.. siapa curi berdosa.. hohoh
tisu tandas ini milik awam.. siapa curi berdosa.. hohoh
aku tak faham apa yang cuba disampaikan.. siapa boleh tolong explain?
aku tak faham apa yang cuba disampaikan.. siapa boleh tolong explain?
Jangan Minum Air ni.. hahaha
Jangan Minum Air ni.. hahaha

21 thoughts on “Papan Tanda yang Kelakar di Tandas

  1. Haha

    Kau tak faham?
    please lift after use = tutup penutup slps guna kot.
    please lift before use = sebelum buang, bukak dulu penutup. =,=

  2. lg 1, aku xphm la yang pasal lift seat up 2. ad sesape leh explain kat kau x?? da berape aku memikirkannye. tp xdpt2 gak. bengang lak aku jdnye. :waa:

  3. Senag saja makna signboard tu….

    Female : please lift after use = sebab perempuan selalunya kencing duduk.Rasanya tak ada yg kencing berdiri. jd lepas guna kena angkat supaya seat tu sentiasa kering dan bersih utk guna lain kali

    Male: please lift before use = sebab laki-laki suka kencing berdiri.Kadang kala sasaran tak tepat,habis basah seat kena air kencing.Sebab tu kena angkat seat sebelum guna utk mengelak tersasar target.Barulah seat tu tak kotor utk guna kemudian utk melepas.

  4. mak aii meyeksekn betoi…
    byek beno arhannyerrr huhh!!
    :jahat: :jahat: :jahat:
    klu mcm nie….gune tnds kt umah je arr
    lgi clamat…huhu :nangis: :nangis:

  5. amboi… jangan minum air tandas… erkkkk… takut2 yang mabuk selalu muntah, itu yang dia minum tuh.. huhu :fuh:

  6. maksud nyer.. laki tlg angkat pelapik tu tkut t tepercik air masa buang air bdiri.. t pompuan nak buang air duduk tkena air korg.. hehe.. yg pompuan pulak kena angkat lepas guna tkut t laki lupa nak tlong angkat pelapik…hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge