Pemenang Topup

Seperti yang dijanjikan, aku nak bagi topup kat salah sorang pembaca esempoi dalam masa 24 jam. Pemilihan aku berdasarkan undian yang aku buat. Ade 13 komen, komen yang terpilih ialah nombor……………………

12

dan pemenangnya ialah queenrara..hoho…tahniah sebab dah menang!! Pastukan, aku pun cabut la undi lagi sekali (entah kenape aku murah hati sangat hari ni..cewah..)…..komen yang terpilih ialah nombor……………………

9

dan pemenangnya ialah Khai…TAHNIAH!!

Sape-sape yang tak menang tu jangan kecewa lak, Nanti aku buat lagi contest macam ni lagi. Thanks to Adil, The Twelve, chokilala , Halimatus Saadiah sebab sudi join contest ni & mengomen dengan panjang lebar kat situ..hehe, Ape-ape pun korang memang sempoi la

P/s: Kepada queenrara dan Khai, sila check email korang untuk dapatkan topup RM10 tu :menari:

p/s/s: Nape aku buat contest ni?? Saje je, tengah kebosanan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

18 thoughts on “Pemenang Topup

  1. hye sist!!
    suker tgk blog nih…
    sempoi…..~~~
    hehe,amek trademark AC nmpk..?
    wat la lagi topup free nih..!
    nak join..hikhik

    @emy’RZ biase la AC disini haha

  2. weyh, aku dapat topup..

    tp bukan dari syifa..dari bapak aku…

    tak mugkin syifa kasik kat aku kan.. :korek:

    @misha insyallah nanti aku kasik ko..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge