Ramalan 2009

predictions2009ih

Selamat Tahun baru semua…. Alhamdullilah, esempoi.com hidup lagi..haha! Aku harap tahun ni tahun yang terbaik buat aku. Lame jugak aku tak update, lepas ni mungkin aku wat auto post je, sebab dah start busy… ces, aku harap ade sedikit masa untuk buat projek website aku…heh, impian aku nak beli kereta tahun ni..wah..wah

Banyak ilmu yang aku dapat bile buat blog ni, termasuk la membantu aku dalam subjek studio semester lepas (heh, buat pertama kalinye aku dapat A-) Blog ni jugak buat aku kenal dengan ramai orang, Ape taknye, aku pegi Alamanda tibe-tibe orang tegur “buat blog ek?”… aku pun senyum je la..haha.

dsc05465

Tahun ni aku berazam nak dapat lagi banyak duit…. boleh bayar PTPTN aku tu. Setakat ni aku makin mencapai target aku.  Sepanjang 3 tahun ni aku tengok macam tak berubah je income online aku. Semuanye salah aku gak, jarang update blog. Pastu rangking turun. Korang bile lagi nak buat duit online ni, cepat-cepat pegi beli domain.

6 Cara buat duit melalui blog (yang aku gune)

  • Adsense
  • Kontera
  • Chitika
  • Amazon Associates
  • Nufnang  &  Advertlets ( dulu la, sekarang dah malas pakai sebab lembab)
  • Program Affiliate

Terima kasih buat sape-sape yang banyak menyokong esempoi.com!! Korang memang sempoi r.  Rase nak gi makan KFC la esok, sape nak aku belanje??…meh-meh, cari aku esok kat Jusco ipoh.

Selamat Tahun Baru Semua!! I love u :menari:

p/S: ade orang post kerja kosong kat entry ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

19 thoughts on “Ramalan 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge