Rancang Merancang

Aku sekarang dah start busy dengan final projek & exam. Adoi…penat tak terkata …Kalau korang tengok post aku pun kurang ayat, banyak gambar je…

Aku admire betul kat blog chokilala ni, entah la… sebab very cute kot, then dier pandai menulis.  aku harap dapat belajar sikit-sikit dari dier.. Tahniah sebab dah tukar ke wordpress

Ape-ape pun aku rancang cuti semester ni nak buat something;

  • Aku nak buat tutorial adsense kat blog ni, sambil-sambil tu boleh improve skill sikit, aku nak target dapat $USD1000 sebulan
  • pastu nak cari traffic habis-habisan untuk blog ni (buat sementara ni aku tak banyak promote pun, just kat negaraku dengan komen kat blog orang lain.) Unique visitor 5343 orang je untuk bulan september lepas, walaupun tak banyak post…ok la..
  • Aku nak lunch dua lagi blog bahasa inggeris aku- Maybe pasal Design, dan satu lagi pasal kucing
  • Aku kene design blog untuk 2 orang yang paling penting dalam hidup aku
  • Aku nak bagi hadiah free kat ahi-ahli blog ni

Setakat ni aku happy sangat berblogging walaupun masa tak mengizinkan aku… Aku jugak mengalu-alukan sape-sape yang nak jadi sukarelawan jadi penulis blog ni (korang boleh letak link @ iklan kat post korang)

Aku mintak maaf, pada 5-6 orang yang tanya kat aku nak belajar buat blog….sorry aku busy sangat-sangat. Aku memang suke bab tolong-tolong orang ni,…huhu

Kalau korang ade ape-ape cadangan untuk aku improve blog ni, jangan la segan-segan nak komen

:jalan: :jalan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

22 thoughts on “Rancang Merancang

  1. fuh…banyak nyer adsense…skang ni dah berapa nak target smp USD1k per month tuh? semoga berjaya!

    unique visitor 5343 sehari ke? giler ramai tuh!

    kalau ada sesapa nak blaja buat blog..aku leh tolong..skang ni tgh memperbanyakkan tutorial untuk wordpress..hehe..boleh la kot tolong sket2…xpon soh diorang pegi forum sembang komputer… :tidur:

  2. sama laa kiter..sama-sama promote blog masing…semoga berjaya untuk target tu…kalau-kalau ader idea untuk tambah income dr blog…kongsi2 laa ngan saya yer.. :comel:

  3. Jangan la touching :nangis3:

    bukan aku tak nak ajak, aku sebenarnye tak suke wat bisnes… rase cam segan kot… aku takot dikritik plak tu.. aku pun tak tau camne nak buang perangai ni..
    :merana:

    Klau ko nak ape2 just bagitau je, aku sanggup buat ape je.. ko lagi penting dari semua orang yang penah aku kenal.. ko kan kawan baik aku

    klau aku ade wat silap sikit, jangan ko jadikan tu point untuk ko tak suke aku n jauhkan diri ko.

    Akhir kate “Walaupun aku perangai cam alien skit, jangan la ko jadikan aku macam alien”

    :jahat: :jahat:

  4. huk3 meow, asal amik serius je pe aku cakap ni..huk3, malu2 seme bace.. :confused: huk3 lagi..aku rileks je la.. :nangis2: ngok..huhu, cam xkenai aku jer! :peluh:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge