Salam Aidilfitri Buat Pembaca eSempoi

kad-raya

Assalamualaikum kepada semua pembaca eSempoi.com
Harap korang sihat-sihat la ye, kat sini shifa nak mintak maaf kat korang kalau ade salah silap sepanjang berblogging. Mintak maaf gak kepada pembaca yang agak kecewa bila blog ni tak update2…hehe, sori sangat-sangat.

okeh, maskod blog ni pun dah tukar baju raye…tak sabar nak raye!! Petang ni dah nak balik kampung, korang bile balik? Harap-harap korang slamat perjalanan pergi-balik. Semoga kite boleh enjoy menulis dan membaca blog lagi….insyaallah.

salam aidilfitri,
shifaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

11 thoughts on “Salam Aidilfitri Buat Pembaca eSempoi

  1. Cantiknya baru raya hang Shifaa.

    Selamat Hari Raya………maaf zahir batin.
    kalau salah dan silap minta maaf…………..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge