Senarai Blog Yang Best Di Malaysia

Hari ni nak kongsi sikit tentang blog yang best dan menarik bagi aku. Blog ni adalah blog yang selalu dikunjungi dan juga mempunyai ciri-ciri yang menarik. Ciri-ciri ini adalah berdasarkan kriteria tertentu seperti content yang bagus, tema blog yang cantik, penyampaian tulisan yang best, info yang menarik dan banyak lagi la.

Untuk itu, aku just bagi senarai blog yang aku rasa best iaitu seperti di bawah ini:

1) 2dayblogger.com

2) earncent.com

3) arenakereta.com

4) faizalfredley.com

5) borakkosong.com

6) sokernet.com

7) sharinginfoz.blogspot.com

8) kujie2.com

9) lepak.my

10) beritasemasa.com

41 thoughts on “Senarai Blog Yang Best Di Malaysia

  1. Assalam..
    Banyak lg blog yg best2 kat Malaysia ni selain di atas…
    Dan yg paling suka lawat adalah blog yg ringan untuk loading…

  2. sipu² ada sorang makcik dlm list tu….btw…terimakasih
    bila ada list2 mcm ni, rasa takut
    takut org letak too high expectation
    sedangkan………..biasa2 je

  3. @ Kujie:

    kak jie pun datang komen.. sebenarnya ramai lagi blog2 “makcik” yang ada dan saya selalu pergi..cam yanmie, puanbee, kakyong, cikgudahlia, ..

    mungkin lepas ni saya buat senarai untuk blog2 “makcik” plak.. hehe

  4. yup betul tu,,!!
    Yiedpozi wrote:

    Jarang singgah kat blog mereka yang tersenarai di atas tuh… Yang selalu singgah cuma 2dayblogger.com ngan Earncent je..
    Yiedpozi´s last blog ..Thanks Google. Yiedpozi.com Kini Pagerank 4

  5. Cikgu Hairul wrote:

    Dalam banyak-banyak senarai tu saya cuma pengunjung setia kujie2 je. yang lain tak pernah lawat lagi. thanks kongsi.

    Cikgu Hairul´s last [type] ..Bertukar Theme Untuk Memecut

    @ Pacifista:

  6. Hello, i think that i saw you visited my site thus i came to “return the favor”.I am attempting to find things to improve my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>