Sori, tak update

sori ek, aku still dalam mode busy….

aku baru je habis jawab last paper subjek “law”…..susah giler r….huhu

:merajuk: :nangis3: :nangis2:

Apa yang berlaku kat aku 2-3 hari ni amat menduka-citakan aku sebenarnye…huhu

Statnye dari tarikh besday aku, 13 nov lepas….time tu present projek 2(final)…aku present tak siap….huhu.kecewa betul….lecture kate ‘sayang’ sebab tak dapat siapkan….aku tak dapat markah time tu, tapi aku diberi peluang siapkan keje sampai 17hb ni sebab ade pameran budak part5…fuhh….

lagi kecewa, maxis ngan celcom langsung tak bagi call @msj free time besday aku…huhu…tak adil x1000

Thanks kat sharul sebab abagi aku coklat, thanks kat yana sebab bagi aku tabong burger (lapar2), thanks kat shazwan sebab sanggup pos patung kucing besor kat aku, special habis la…hehe thanks

Thanks kat sape2 yang wish aku, yanti, amy, pja, zai, alia, anes, rob, wan, lee, khairi, pzah…. n sape tah lagi…he

Mase present projek 1,….nape la aku letak bod tinggi sangat, kan da susah….

ni hasil kerja projek 1 aku….

Ade banyak lagi board yang best-best, nanti aku masukkan dalam blog.

ni plak kerja aku yang tak siap tu, 17hb bulan ni hantar…..

Sori ye, nanti 17hb bulan ni aku online semula… Rindu kat korang…bye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

18 thoughts on “Sori, tak update

  1. alopz shifa..
    huhu.
    dah abes pun segala2 nyer..
    tapi aku pun tak puas ati sebab keje aku x siap lg.. huhu
    naper ntah wat lambat sangat
    saje je kot.. huhu..
    nex sem camne nk cari semangat balik.. huhu :menari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge