Tak boleh Update- Celcom Broadband buat Hal

Sori semua, nampaknya dah hampir 3 hari takde post baru. Aku bukan sengaja, internet aku terlampau slow sampai aku nak masuk kat blog sendiri pun problem. :jahat:

Celcom ade problem bile aku nak upload gambar @ download gambar…Hoho..jangan suruh aku pegi Cc, sebab aku tak suke pegi sane.Serius, aku ade banyak bende nak post kat sini, tapi nampakye tak boleh jugak. Ape-ape pun, aku ade kat sempoi forum kalau nak tanya ape-ape.

Insyaalah, aku try gak macam mane pun… heh, siap ko celcom broadband, aku gi celcom center isnin nih. :bye:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

12 thoughts on “Tak boleh Update- Celcom Broadband buat Hal

  1. hmm…cik sempoi ade tak mengalami simptom selalu jer putus hubungan dengan kekasih hati? eh eh, terputus connection internet? aku dok tau ler camne, tapi aku nyer, bile dah sejam or tak sampai sejam, error in connection, kene plug-out and in balik…tensen gue macam ni… :jahat: by the way, or i on my way, aku pakai HP ja as my modem…adakah kerana HP aku yang sengal..or celcom itu memang sengal?

    azams last blog post..Antara Cinta dan Kawan

  2. fyi celcom ni ada 5GB bandwith limit per month.. kalau lebih pengunaanya dia akan throtle speed 3.6Mbps to 128kbps 384kbps to 64kbps. sbb tu la slow. Kalau nk laju balik kna tgu tarikh bil.. masa tu celcom reset balik bandwith.. memang polisi celcom mcm tu.. biasa r diorang yang monopoli market

    Joes last blog post..Percuma : WordPress Video Theme

  3. What The Hell!? Man I Start To Hate Celcom SIGH i cant play games properly WTF. when celcom going to win streamyx connection!? danmmit. just look at streamyx payment. is rm 99 faster 500+kbps! ping 80
    celcom is 328 to 128 to 50 kbps! ping 390
    WHAT THE HELL! should i pay rm 200 every month for a fast connecion!? danm you celcom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge